Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Assassin's Creed (2016) 576p BDRip x264 Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/3Y1E10v.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Assassin's Creed ()[/dosyadi]
Yönetmen: Justin Kurzel

Senaryo: Michael Lesslie , Adam Cooper , Bill Collage

Ülke: İngiltere, Fransa, Hong Kong, ABD, Tayvan, Malta

Tür: Aksiyon , Macera , Dram

IMDB Puanı: 5.9

Vizyon Tarihi: 23 Aralık 2016 (Türkiye)

Bütçe: $125,000,000

Çekim Yeri: Malta

Nam-ı Diğer: Assassin's Creed: The IMAX Experience



[hakkinda]Ölüme mahkum edilmiş bir suçlu olan Callum Lynch (Michael Fassbender), Abstergo Industries adında çok zengin bir şirket tarafından ele geçirilir. Şirketin büyük yatırım yaptığı Animus Projesi, kişilerin atalarından kalan ve genlerine işlenmiş hatıra ve yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlamaktadır.

Callum Lynch, 15. yüzyıl İspanyol Engizisyonu döneminde Suikastçiler adıyla bilinen bir örgütlenmenin üyesi olan Aguilar de Nerha'nın akrabası olduğunu öğrenir ve onun hatıralarıyla yeniden yüzleştirilir. Bu esnada atasının olağanüstü yetenekleriyle donanan Lynch, Suikastçiler'in o dönemki en büyük düşmanı olan Tapınakçılar'ın günümüzdeki temsilcileriyle mücadele etmeye hazır hale gelecektir. - Gönderen: Tuanay [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Onur Güneç : Genel görüş; oyununu oynayıp filme gidenlerin yereceği, benim gibi filme gidip oyununa başlayacakların öveceği bir film gibi...
Quarry : Film ikilemde kalmış. Oyununu oynayanlar zaten hikayeyi bildikleri için benim gibi pek beğenmeyeceklerdir. 3D olması bence çok gereksiz olmuş. Kişisel tavsiyem bu film için, keşke günümüz de geçen kısımları sadece filmin son 5 ya da 10 dakikasında gösterselerdi bu şekilde daha fazla beğeni toplayabilirlerdi.Hem konuyu bilmeyenler hemde bilenler için. Bi Warcraft kadar olamadı benim için. Özellikle kasvetli olan bir havası var görüntü zaten karanlık 3D inanılmaz göz yoruyor normal izlenmesini tavsiye ediyorum şiddetle. Puanı tanıtma amaçlı bir film olduğuna inanarak veriyorum ikincisinin hatırına.

Tekrar ediyorum 3D izlemeyin İyi seyirler.
canbundy : Sürprizbozan: Göster Şayet bir sinemaseversen sahnelerde olan herşeyi takip edip uyumları kontrol edip inandırılmak istediğin şeye seni ne ile inandırmaya çalışılıyoru düşünerek izliyorsun.
Hemen söze giriyorum 500 sene önceki atasının zamanına adamı bir bağlantıyla animusa katıp onu bu diyarlardan diğer diyarlara gönderiyorsun. Bu nasıl oluyor izah ediliyor mu? Hayır. Ne yapılıyor. Makinelerin haldır huldur çalışması aşırı ışık oyunu yoğun ses efektleri ile sağlam bir şey çalışıyor hazırlan mesajı... İşte o noktada filmden kopup 2 .yarı filmi izlemeye devam etmiyorsun.

Bu tarz filmlerde yapılan hata izleyeni bir şeye inandırmak isterken izleyiciden de buna yardım da bulunması istenmesi. İyi bir film izleyiciden anlayış veya yardım beklemez. Onu inandırır.

Son derece sığ film. İlgimi çekecek şey tapınakçılara karşı olunmasıydı.. Onu bile sonunu merak etmeden çıktım.

Fragman




[dosyaid]10936[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/2094766/assassin-39s-creed.html[/altyazı]
Referans URL