Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Frank & Lola (2016) BRRip x265 Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/3B10J7z.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Frank & Lola ()[/dosyadi]
Yönetmen: Matthew M. Ross

Senaryo: Matthew M. Ross

Ülke: ABD

Tür: Suç , Dram , Gizem

IMDB Puanı: 6.0

Vizyon Tarihi: 01 Aralık 2016 (ABD)

Çekim Yeri: Las Vegas, Nevada, ABD

Nam-ı Diğer: Франк & Лола



[hakkinda]Las Vegas’ta yaşayan Frank için mutfağından daha önemli hiçbir şey yoktur. Dahası tüm enerjisini işine adamış, sadık bir çalışandır. Ta ki genç ve güzel Lola ile tanışıncaya kadar. Kısa sürede iyi anlaşan ikili, bir ilişkiye başlar. Ancak Lola’nın Frank’i aldatmasıyla birlikte, Frank’in daha önce görülmeyen obsesif bir yönü açığa çıkar. Tüm bunlar yaşanırken Frank’e Paris’ten bir iş teklifi gelir. Ne yapacağı konusunda en ufak bir fikri olmayan Frank’in ihanet ve intikam duygularını aşarak yolunu çizmesi gerekmektedir.
Alıntı : Loverss [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

denisilin : tuhaf bir aşk hikayesi... çok sevdiğim oyuncuların oynadığı; sex, psikoloji, gerilim dolu bir film... şahsen beğendim ama herkese hitap edecek bir film değil diye düşünüyorum.
cumhurcemoglu26 : Açıkcası ben filmi beğendim ve sonuna kadarda zevkle izledim Sanırım herkesin hoşuna gidecek bir film değil onu belirteyim.Oyunculardan İmogen Poots gizemli güzelliği ile dikkat çekiciydi.Her ne kadar biraz ağır ve yaş farkı gibide gözükse Michael Shannon'da iyidi.Farklı bir aşk filmi olmuş seven bir insanın nasıl kıskanç olabileceğini yansıtmış Bence bu film olgun insanlara hitap ediyor gibi....
kurt_thewolf : Başlangıcı güzel olan ancak ilerleyen bölümlerde konu olarak sarpa saran bir film. Konunun haricinde oyuncu seçiminde de yanlışlar var. Michael Shannon iyi bir oyuncu ama bu filmdeki rolü bana göre yakışmamış. Fazla ağır kaçmış Shannon. Çok anlam aramadan izlemek daha uygun olur filmi. Yoksa elinizde kalıp, zamanınızı harcadığınız vasat bir film olarak hatırlanacaktır.

Fragman




[dosyaid]10933[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/1290138/frank-lola.html[/altyazı]
Referans URL