Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Wolf Creek - Kurt Kapanı (2005) BDRip XviD Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afis12345678]http://torrentv.net/resim/upload/146j.jpg[/afis12345678]

[dosyadi]Kurt Kapanı (3 ödül ve 24 adaylık. )[/dosyadi]
Yönetmen: Greg McLean

Senaryo: Greg McLean

Ülke: Avustralya

Tür: Korku

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 07 Nisan 2006 (Türkiye)

Bütçe: $1,000,000 / Hasılat: $27,762,648

Çekim Yeri: Adelaide, South Avustralya, Avustralya



[hakkinda]Wolf Creek - Kurt Kapanı" Avustralya'nın terk edilmiş bölgelerinde yaşanan gerçek olaylara dayanmaktadır. Olaylar, üç üniversite arkadaşı olan, Liz (Cassandra Magrath), Kristy (Kestie Morassi) ve Ben (Nathan Phillips)'in, tatil için Wolf Creek Ulusal Parkı'ndaki gizemli meteor kraterini görmek üzere parka gitmeleriyle başlar. Geri döndüklerinde arabalarının çalışmadığını görürler. Hiç kimsenin olmadığı bu dev, boş alanda çaresizce kendilerini kurtaracak birilerini beklerler. Hava kararmaya başladığında, oranın yerlisi olan bir adam (Mick) gençleri kamyonuyla kurtarır. Sabah olduğunda, Mick'in, arabalarını tamir etmek ve onların gitmelerine izin vermek gibi bir niyeti olmadığı gerçeği ortaya çıkar. Üç arkadaş bir kaçış yolu ararken, inanılmaz, vahşet dolu gerçekle yüz yüze gelirler.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ArsoN : "Gerçek olaylara dayanmaktadır" dese de aslında sadece gerçek olaylardan esinlenilmiş bir kurgu. Film kötü mü? Kesinlikle değil ama filmin başında izleyiciye bir gaz verip sonunda ise tekmeyi basması sinir bozucu oluyor.
Hikayesi yine gerçek bir olay olan Texas Katliamına benziyor ama bunun filmi biraz daha yumuşak ve ilk 40 dakikayı saymazsak sonuna kadar gerilimi muhafaza ediyor. Hollywood tarzında çekilmiş olması da filmin izlenebilirliğini ve sürükleyiciliğini arttırıyor.
Taşralı bir adamı canlandıran John Jarratt rolünde çok başarılıydı.
Htmakina : Gerçek olaylardan esinlenerek hazırlanmış bir gerilim filmidir.. Bu film bana çok ilginç gelmişti.. İzlemenizi tavsiye dederim... Ayrıca IMBD puanı bana göre çok düşük kalmış..
filmerkan : Etkilendim. Epeydir gerilim türünde beni tatmin eden bir yapım izlememiştim. Sürprizbozan: GösterHikayenin gerçek olduğu söylense de yüzde yüz bir gerçeklik yok, sadece ihtimaller var. Bu yüzden ciddiye almayabilirsiniz finalde.

Kurban, 'neden yapıyorsun bunu?' die sorduğunda insanoğlunun kendini sorgulayası geliyor. Bir insan nasıl olur da bunları yapabilir. Hastalık aslında ikiye ayrılır: Beden ve ruh. Ruhu hasta olanlarsa artık insanlıktan çıkıyor, insanı insan yapan ruh değil midir zaten.

Oyunculuklar gerçekçi, karanlığın kullanımı başarılı, yönetmenin etkisi hissediliyor, ayrıntılar keyif verici, gerilim üst düzeyde vb. başarılı unsurlar... İzlenmeyi hakediyor.

6.6/10 ★★★☆☆

Fragman



[dosyaid]10932[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/0416315/wolf-creek.html[/altyazı]
Referans URL