Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Shack - Baraka (2017) 1080p BluRay Türkçe Altyazılı Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Stuart Hazeldine

Senaryo: John Fusco , Andrew Lanham , Destin Cretton

Ülke: ABD

Tür: Dram , Fantastik

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 07 Nisan 2017 (Türkiye)

Bütçe: $20,000,000

Çekim Yeri: Stawamus Chief Park, Britanya Kolumbiyası, Kanada

Nam-ı Diğer: La cabaña



[hakkinda]Mackenzie Allen Phillips,küçük kızı Missy'nin kaçırılması ve ardından öldüğünün tahmin edilmesinden sonra inzivaya çekilmiş, kalbi kırık bir adamdır. Mack günün birinde bir mektup alır ve gönderenin Tanrı olduğundan şüphelenir. Mektupta Missy'nin öldürüldüğü yer olan barakaya dönmesi istenmektedir. Bir süre düşünen Mack eşyalarını toplayarak Missy'nin kaçırılmasından sonra ilk kez barakaya geri dönmek için yola çıkar. Orada bulacağı şey hayatını tamamen değiştirecektir... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Rooter : Dün sinemada izledim konu olarak biraz değişik geldi insan ve tanrının buluşması diye biliriz aslında ama ne bileyim izlemesenizde pek birşey kaybetmiş sayılmazsınız
MatthewMc : Erken bir gösterimde izleme fırsatı bulduğum ve hakkında neredeyse hiçbir şey duymadığım The Shack'in konusu şöyle: "Mack, eşi ve 3 çocuğuyla birlikte ailecek neşeli bir şekilde yaşıyordur. Ve ailecek gittikleri kamp gezisinde Mack'in küçük kız çocuğu Missy birdenbire kaybolur. Polisler olayı araştırır ve Missy'yi bir kulübenin içinde ölmüş bir şekilde bulurlar. Mack, bu durumu bir türlü atlatamaz. Aradan geçen uzun süreden sonra Mack, posta kutusunda bir mektup bulur. Mektubu yazan kişi, Mack'i kulübeye geri çağırıyordur. Ve Mack oraya geri döndüğünde, sıra dışı şeyler olur."

Öncelikle filmin ilk 45 dakikasını pek sevmediğimi belirtmeliyim. Mack'in ailesi tipik, neşeli bir Hollywood ailesi gibiydi ve çocukların performansları çok zayıftı. Senaryo da çok kötü ilerliyordu. Bu yüzden filmin çok yapmacık olduğunu düşündüm. Ama bundan sonra filmin ikinci yarısı başladı ve film hakkında düşündüğüm bütün düşünceler değişti.

The Shack, Jim Carrey'in Bruce Almighty filmiyle geçen aylarda vizyona giren A Monster Calls'ın bir karışımı gibi. Bu filmlerdeki gibi The Shack'de de sıra dışı olaylar oluyor ve özellikle de A Monster Calls'daki gibi ölümün ve sevdiğiniz insanları bırakmanın önemi gösteriliyor. Sadece The Shack'in işleyiş tarzı daha farklı.

The Shack'in ilk yarısının sıradanlığına rağmen filmin ikinci yarısını oldukça farklı ve yaratıcı buldum. Evet, film din konusuna biraz fazla giriyor, süresi biraz uzayabiliyor ve bazı yerleri de mantıksız gelişiyor açıkçası. Ama kendinizi filmin akışına bıraktığınızda bunlar pek umurunuzda olmuyor çünkü bütün sorunlarına rağmen, The Shack'in oldukça iyi bir film olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca oyunculuklar da çok başarılıydı. Hepimizin Avatar'dan tanıdığı Sam Worthington, kariyerinin açık ara en iyi performansını vermiş. Octavia Spencer da her zamanki gibi döktürmüş. Özellikle de bu ikiliyi karşı karşıya görmek çok iyiydi. Gerçi geriye kalan oyunculuklar idare eder ve çocuk oyuncular kötü olsa da, Worthington ve Spencer, filmi daha iyi bir hale getirmiş.

Kısacası The Shack, bütün sorunlarına rağmen göz atmanızı kesinlikle tavsiye edeceğim bir film. Oldukça yaratıcı fikirleri var, Spencer ve Worthington'ın oyuncuları harika, manzaralar güzel ve finalde her şeyin bir araya gelişi oldukça başarılıydı. Şu an vizyondaki en mükemmel film olmayabilir belki ama kesinlikle bir göz atılması gereken filmlerden birisi. İyi seyirler.
ScienceNET : Güzzel bir film gibi görünüyordu başlarda. Ancak, tamamen Hristiyanlık propagandası yapan bir film. Sıkıcıydı.

Fragman




[dosyaid]10876[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/2872518/the-shack.html[/altyazı]
Referans URL