Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Extortion (2017) BRRip x265 Torrent İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Phil Volken

Senaryo: Phil Volken

Ülke: ABD,

Tür: Aksiyon , Macera , Suç

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 17 Mayıs 2017 (Filipinler)

Çekim Yeri: Puerto Rico

Nam-ı Diğer: Erpressung



[hakkinda]Karayipli bir ailenin tatili büyük bir felâkete dönüşür... Bir baba kendisini acımasız balıkçıların elinde bulur. Bu sırada karısının ve oğlunun hayatını kurtarmak için zamana karşı umutsuz bir yarış içine girer… - Gönderen: CORBAN [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

frostinheart : Ben aldığı düşük puana anlam veremiyorum, çok sürükleyici bir gerilim filmi olmuş. Senaryo açısından biraz hafif kalmış olabilir, pek yenilkçi olduğu söylenemez ancak film başından sonuna izleyiciyi alıp götürüyor izlerken merak içinde bekliyorsunuz rahat ettirmiyor sonuna kadar. Bence hak ettiği 10 üzerinden 7 dir.
Akenatons : Film son derece sürükleyici ve başarılı bir gerilim olmuş. İlk 20 dakikayı izleyince peşin hükümlü olup, "ben bu senaryoyu biliyorum" diyebilirsiniz.

Ancak emin olun film işte o kısımdan sonra başlıyor ve son dakikasına kadar izleyiciyi sarıyor. İçeriğinde klişe olarak nitelendirebileceğiniz sahneler fazla değil.

Kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım.
AmenRaa : Tropikal iklimin hakim olduğu, el değmemiş doğal güzelliklere ev sahipliği yapan Karayip Adalarının eşsiz manzarası eşliğinde, tatile giden bir ailenin gerilim ve heyecan dolu hikayesine tanıklık ediyoruz filmde. Dünya literatüründeki en pahalı ve lüks otelleri bünyesinde barındıran Barbados adasının da aralarında bulunduğu, deyim yerindeyse Cennetten bir köşe olarak adlandırabileceğimiz muhteşem görsellere sahip bir bölge.

Diğer katılımcı arkadaşların belirttiğinin aksine ben senaryoyu biraz klişe buldum. Örneğine oldukça sık rastladığımız bir seyir yaşatıyor olsa da, izleyiciyi hikayeden koparmamayı başarıyor ve beklentiniz yüksek değilse şayet tatmin olma ihtimalinizi yükseltebiliyor film.

Genel konsepti ve girizgah bölümünü değerlendirme aşamasında, John Erick Dowdle yönetmenliğinde ki ''No Escape'' filmi tadında bir beklenti içerisine girmek üzereydim lakin sonrasında uzak bir ihtimal olarak kaldı bu düşüncem. Sonuç olarak ben de haz bırakan en büyük etken Karayip Adalarının müthiş görselliği oldu. Kötü bir filmdi demek biraz haksızca bir yorum olur fakat mübalağa yaparak büyük övgüleri de hak ettiğini düşünmüyorum açıkçası. Orta seviyenin bir tık üzerindeydi bana göre.

Fragman




[dosyaid]10861[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.

[altyazı]http://www.turkcealtyazi.org/mov/2957760/extortion.html[/altyazı]
Referans URL