Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Crytek rüşvet mi veriyor?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Crytek'in, Warface'i Steam yorumlarında övmek karşılığında, 500 oyun içi para dağıttığı Reddit forumlarında öne sürüldü ve konuyla alakalı bir hayli ekran görüntüsü paylaşıldı.

[Resim: crytek-logoc1s6l.jpg]

Far Cry ve Crysis serisinin yaratıcısı ve geliştiricisi olan Crytek, 2013 yılında başlarında piyasaya sürdüğü Crysis 3'ün hemen peşinden, AAA türü yapımları geride bırakarak F2P'e yönelmişti.

Bu rizikolu karar sonrasında da yıllardır finansal kriz çekerek gündeme gelen Crytek, birkaç büronunu kapatmış ve Warface'in yanı sıra yeni oyunları olan Arena of Fate, Hunt: Showdown gibi oyunlarına odaklanmıştı.

Ayrı olarak VR ile ilgili de The Climb, Robinson: The Journey gibi en iyi oyunları piyasaya sunmuşlardı.

Crytek'in, Warface oyuncularına rüşvet veriyor iddiası!
Reddit'teki bir Warface oyuncusu olan Baycosinus isimli kullanıcı, Warface'in, Türkiye sunucularındaki inceleme yorumlarına bakıyor.

Bu yorumlarda ise oyunu övenlerin, tam puan verenlerin ve güzel açıklar yapanların ayrı olarak yorumlarının sonlarına nick isimlerini yazdıkları dikkatini çekiyor. Bunun hemen hemen peşinden da Warface'i Türkiye'de iyi bir şekilde oynayan birkaç arkadaşına konuyu müracaat ediyor ve Crytek İstanbul'un Warface'i Steam'de övenlere, oyun içi para ödendiğini öğreniyor.

[Resim: dj5tsn02csid.png]
[Resim: bqwdjkseusr9.png]
[Resim: sd5szslwuss2.png]
Referans URL