Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Broken Age - (Act 1) - [PC] - [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7oX1GC6.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Broken Age - (Act 1) - [PC] - [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 1.13 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Broken Age, tek ana karaktere odaklanan bir adventure oyunu değil. Oyunda iki adet baş karakterimiz var. Shay ve Vella ismindeki karakterlerimizin ikisinin de bulunduğu ortamlar oldukça ilginç. Shay, bir uzay gemisinin kaptanı. Ancak kaptanı dediğime bakmayın, aslında kölesi demek daha doğru olur. Gemideki tek insan olan Shay’in iki adet yapay zeka aile üyesi var. Özellikle annesi oldukça tutucu. Bilgisayar olduğuna aldanmayın, kendisi tam anlamıyla oğluna yapışık ve başına hiçbir şey gelmesine izin vermiyor. Zaten bunu oğluna verdiği ciddi mi ciddi görevlerden de anlayacaksınız. Son olarak hikayenin Shay’in bir şeylerin farkına varıp harekete geçmesini konu aldığını söyleyerek, erkek ana karakterimizin hikayesini daha fazla açık etmeden konuyu kapatıyorum.

Vella’nın hikayesindeyse Shay’in hikayesindeki bilim/kurgu etkisinden ziyade fantastik bir ortam etrafa hakim. Devasa yaratıklar, bulutlar üstündeki insanlar gibi hayal gücü ürünlerinden bolca bulunuyor. Buna paralel olarak karakterlerimizin hikayesi de oldukça enteresan. Olay çoğunlukla Mog Chotra adı verilen devasa yaratık etrafından dönüyor. Bu yaratık her şehre teker teker ziyaret yapan ve kendisine kurban adanmadığı takdirde o şehri yok eden bir tip. İstediği kurbanlarsa genç yaştaki kızlar ve bu seferki listede Vella da bulunuyor. Ancak işin enteresan olan kısmı herkesin Mog Chotra’yı kabullenmiş ve seviyor olması. Yaratığı zalimce bulan ender kişilerden biri de Vella. Hikayemiz de Vella’nın Mog Chotra’yı öldürmeye çalışmasını konu alıyor.

Hikayelerin her ikisi de içinde başkaldırış barındırdığı için oyuncuya ana karakterleri sevdirmeyi rahatlıkla başarıyor. Fakat bunu sadece hikayeyle değil, diyaloglarla da başarıyor. Oyunun bu kısmında Tim Schafer’ın parmağının olduğunu kolaylıkla hissedeceksiniz. Gerektiği yerde komik olmayı, gerektiği yerde de evrenin arka planını en az cümleyle ve oyuncuyu sıkmayacak bir şekilde aktarmayı başaran adventure oyunu çok yoktur. Broken Age’in bunu başarması da kesinlikle Schafer’ın sayesinde.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: 7hgoAgx.jpg]
[Resim: J0jF1UC.jpg]
[Resim: 3lXrndu.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim sistemi: Windows XP Service Pack 3

İşlemci: 1.7 GHz Çift Çekirdek

Bellek: 2 GB RAM

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870, Intel HD 3000 veya eşdeğer kartı en az 512 MB VRAM

DirectX: Versiyon 9.0

Sabit Disk: 1500 MB boş alan

Ses Kartı: DirectX Uyumlu Ses Kartı

Ek Notlar: OpenGL Olmalıdır ile 3 GLSL sürüm 1.3

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Eline Sağlık Abi Gülümseme
Referans URL