Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Geliş (2016) - Arrival - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Denis Villeneuve

Senaryo: Eric Heisserer , Ted Chiang

Ülke: ABD

Tür: Dram , Gizem , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 11 Kasım 2016 (Türkiye)

Bütçe: $47,000,000

Çekim Yeri: Montréal, Québec, Kanada

Nam-ı Diğer: Story of Your Life



[hakkinda]Gizemli bir uzay gemisi dünyaya iniş yapar. Amaçlarının ne olduğu bilinmeyen uzaylılarla iletişim kurmanın yolları aranmaya başlar. Uzaylılarla iletişim kurması için bir dil bilimcisi olan Dr. Louise Banks hükümet tarafından göreve çağrılır. Uzaylıların barışçıl mı yoksa istilacı mı olduğu çözülmeye çalışılacaktır. Başrollerini Amy Adams ve Jeremy Renner’ın palaştığı Arrival filminin yönetmen koltuğunda ise Denis Villeneuve oturuyor. - Gönderen: Duog [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

KorJawa : Filmi independence day ve War of the worlds beklentisi ile seyredenlere hayal kırıklığı olacaktır. Contact ve ınterstellar tarzını sevenler için ise başyapıt. O yüzden bu farklı filmi yanlış değerlendirmeyin. Incendies filminin finali ile bizi hayran bırakan yönetmen bu defa çok daha farklı ve sarsıcı bir finalle filmi bitiriyor. Empati yaptığınızda ve olanları bir düşündüğünüzde üstüne çok konuşulması gereken müthiş bir film olduğunu anlarsınız. Ama dediğim gibi aksiyon arayan bilim-kurgucular hiç beğenmeyip nefret bile edebilirler. Bana göre film şahaser. 9/10
vassagoking : Öncelikle iki bakış açısıyla değerlendirmek gerek. İlk olan ve benim içine düştüğüm yanılgı filmin bilim kurgu olarak lanse edilmiş olmasının uyandırdığı beklentiyle filmi izlemem oldu ve bu noktada hayatımda izlediğim en kötü bilim kurgu filmlerinden biri oldu.

Ayrıca filmin özellikle Arrival adıyla ve bir bilim kurgu film afişiyle pazarlanması, trailer'ların sanki bir Contact filmi geliyor dercesine çekilmiş olmaları ve yapımcıların gişeyi arttırmak için bilerek insanları böyle kandırmış olmaları yüzünden filmi bir kez daha beğenmiyorum.

Filmin asıl adı "Story of your life" olmalıydı. Ve öyle olsaydı büyük ihtimalle bu film gişede şu an yaptığının onda birini yapamaz olurdu.

Film bilim kurgu filmi olarak pazarlandığı için berbat bir bilim kurgu filmi.

Gelelim ikinci bakış açısına. Bu noktada harika bir sinematografisi olan, kurgusu çok sağlam olmasa da temponun dahiyane bir şekilde yavaş tutulmasıyla iyi bir film ortaya koymuş yönetmen. İnsana dair bir film olmuş. İşte bu noktada işin içine uzaylıları sokmanın filme bir artısı olmadığı gibi bana göre götürüsü de çok olmuş.

Sonuç olarak kandırılmışlık duygusundan kurtulamadığım için filmi beğenemiyorum.
turntable : Konu genel hatları ile ilgi çekici ama oyunculardan mıdır yoksa başka bir nedenlemi bilmiyorum film beni içine çekemedi. Türü sevenler izlesin ama fazla beklentiye girmeyin bence.

Fragman




360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/gelis-arrival-2-13582.html[/upto]
[/hide]
Referans URL