Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Muhteşem Yedili (2016) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Antoine Fuqua

Senaryo: Akira Kurosawa , Shinobu Hashimoto , Hideo Oguni

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Western

IMDB Puanı: 7.0

Vizyon Tarihi: 23 Eylül 2016 (Türkiye)

Bütçe: $90,000,000 / Hasılat: $89,678,413

Çekim Yeri: Baton Rouge, Louisiana, ABD

Nam-ı Diğer: Los siete magníficos



[hakkinda]Sanayici Bartholow Bogue (Peter Sarsgaard)'un ölümcül kontrolü altındaki sakin Rose Creek kasabasının umutsuz halkı, kendilerini korumak için yedi kanun kaçağıyla anlaşır; ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı adamlardan oluşan bu grupta- Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D'Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo), ve Red Harvest (Martin Sensmeier) yer almaktadır. Gelecegini bildikleri vahşi hesaplaşma icin sehri hazırlarken, bu yedi paralı asker kendilerini paradan daha fazlası icin savaşırken bulurlar. - Gönderen: shimose [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Yorumbaz : Denzel Washington, Chris Pratt ve Ethan Hawke'ın başrolünde olduğu ve Southpaw, The Equalizer gibi filmlerden tanıdğımız Antoine Fuqua'nın yönettiği The Magnificent Seven, her haliyle bir western filmi. Ve şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum, eğer bu filmi orijinal ve yepyeni bir western olarak izleyecekseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Çünkü zaten western hakkında yapılmış yüzlerce film var, geriye pek de orijinal bir konu kalmadı aslında. The Magnificent Seven ise, eski western filmlerine yazılmış bir aşk mektubu gibi. Herkesin bildiği klasik hikayeyi, yeni bir nesle uyarlayarak anlatıyor.

Hikayeyi bilirsiniz; kötü bir kanun kaçağı küçük bir kasabaya saldırır ve birkaç kişiyi öldürür. Oranın halkından birisi de intikam almak için bir ekip toplayıp kötü adamlara karşı savaşmaya çalışır. Bu film de bundan ibaret aslında. Konusu çok basit ama ortaya çıkan sonuç epey etkili.

Filmde yaratılan atmosferi çok sevdim öncelikle. Müzikleriyle, kamera açılarıyla, güneşin ortasında yapılan ikili düellolar gibi kült sahneleriyle ortaya tam bir western filmi çıkmış, sıradan bir Hollywood filmi değil.

Ayrıca oyunculuklara da bayıldım, her bir oyuncu bu filme ayrı bir şey katmış. Denzel Washington yine her zamanki gibi döktürmüş, Chris Pratt de filmin komik karakteri olmuş, Ethan Hawke da bambaşka birisi olmuş. Bunların dışında Haley Bennett, Byung-hun Lee ve Peter Sarsgard da karakterlerini tam da olması gibi canlandırmışlar. Fakat burada Vincent D'Onofrio için bir parantez açmak istiyorum. D'Onofrio'nun uçuk performanslarına bayılıyorum zaten (Men In Black'in ilk filmi ve Daredevil'ın 1. sezonundan hatırlarsınız) ve bu filmde de yine çok uçuk bir karakteri canlandırmış. Karakterine bayıldım doğrusu. Bunun dışında da bütün oyuncuların birbirleriyle olan kimyaları da epey başarılı, filmi çekerlerken çok eğlendikleri her haliyle görülüyor.

Aksiyon sahneleri de gayet başarılıydı. Özellikle de böyle bir western filmi için beklediğimden daha da iyiydi. Gerçi filmin her sahnesinde aksiyon olmasa da, aksiyonun yaşandığı sahneler (özellikle de son 30 dakika) nefes kesiciydi. Üstelik aldığı 13+ yaş sınırına göre de çok daha fazla şiddet içeriyordu bu film. Böylece de ortaya çıkan sonuç çok daha etkili olmuş.

Filmin kötü taraflarına da değinelim biraz. Bazı sahnelerin gereğinden fazla uzatıldığını düşünüyorum mesela, bu filmden rahatça bir 15 dakika söküp atılabilirdi. Bunun dışında filmde başrollerden biri olup da arka planda kalmış olan karakterler de vardı doğrusu, filmdeki gereksiz sahneler yerine onlara daha fazla yer verilebilirdi.

Ama genel anlamda eğer western filmlerini seviyorsanız veya sinemalarda eğlenceli bir film izlemek istiyorsanız, bu filme bir şans vermenizi kesinlikle öneririm. Çok başarılı bir film olmasa da, vaktinizi ayırdığınıza pişman olmayacağınız, iyi bir iş ortaya çıkmış. İyi seyirler.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Denzel Washington, Ethan Hawke ve kesinlikle Vincent D'Onofrio.

+ Başarıyla dengelenmiş aksiyon.

+ Tam bir eski usül western filmi gibi hissettirmesi.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Gereğinden fazla uzatılmış sahneler.

- Başrolde olmasına rağmen arka planda kalmış bazı karakterler.

TOPLAM PUAN: 7.5/10
kralcapan : Vincent D'Onofrio bu adamın oyunculuğu daha ne kadar ilerleyebilir
MrBlackTron : Orjinal film tam anlamıyla başyapıttı. Başyapıtın yine başyapıt "remake" i yapılmış, söylenecek söz yok her yönüyle adı gibi muhteşem. Oyuncular özenle seçilmiş ve çok başarılı iş çıkarmışlar, yönetmen de öyle... Bu zamanda böyle film bulunmaz mutlaka izlenmeli eğer izlemediyseniz 1960 tarihli orjinalini de izleyin o da adı gibi muhteşem.

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/muhtesem-yedili-the-magnificent-seven-3-12760.html[/upto]
[/hide]
Referans URL