Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Leylekler (2016) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Nicholas Stoller , Doug Sweetland

Senaryo: Nicholas Stoller

Ülke: ABD

Tür: Animasyon , Macera , Komedi

IMDB Puanı: 6.9

Vizyon Tarihi: 23 Eylül 2016 (Türkiye)

Bütçe: $70,000,000

Nam-ı Diğer: Cigüeñas: La historia que no te contaron



[hakkinda]Tarihin en eski devirlerinden beri yeni doğmuş bebekleri ailelerine teslim etme görevini üstlenmiş olan leylekler vardır. Bu leylekler artık geldikleri zaman çoğu kişi bebeğinin olacağına inanmaktadır. Bu nedenle de leyleklerin geleceği vakti dört gözle beklese de bu bir batıl inançtır. Artık bebek dağıtımını bırakmış ve ticari kaygılarla iş yapmaya, bir dağıtım şirketi işletmeye başlamıştır. leylekler artık el alemin çocuğu ile uğraşmayı bırakır kendi çoluk çocuğuna ekmek parası için kendi işlerini kurmuşlardır. Yani leylekler insanlara kargo götürmektedir. Şirketin en iyi çalışanların biri olan Junior adlı leylek, bir gün yanlışlıkla Bebek Yapma Makinesini çalıştırır. Bu leyleğin yapış olduğu hata yüzünden yanlışlıkla sevimli bir bebek dünyaya gelir. Bu izinsiz bebeği patronu keşfetmeden önce ona bir aile bulması gerekmektedir. Bu nedenle de o bebek leyleği kimse istemediği için yaşı çok küçük olmasına rağmen o leylek Junior ile şirkette çalışan tek insan olan Tulip, bebekle birlikte heyecan dolu bir yolculuğa çıkarlar [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Yorumbaz : Neighbors ve Forgetting Sarah Marshall gibi komedi filmleriyle tanıdığımız yönetmen Nicholas Stoller, bu filmde bambaşka bir işe girişip hoş bir animasyon filmi yaratmaya çalışıyor. Ve filmin konusu da şöyle: "Eskiden bebek dağıtan leylekler, artık bir şirket insanlara paket dağıtmaktadırlar. Ve bu şirketin başına geçmeye hazırlanan leylek Junior, orada yetim kalmış olan insan Tulip'le birlikte kazara bir bebek ortaya çıkarırlar. Böylece Tulip ile Junior, bu bebeği ailesine götürmek için yollara düşer."

Leylekler filmine giderken hiçbir beklentim yoktu, sadece bu filmi yapan ekibin aynı zamanda Lego Filmi'ni yaptıklarını bilerek biraz ümitlenmiştim. Ve açıkçası, Leylekler'i izlerken çok keyif aldım. Son zamanlarda izlediğim en yaratıcı ve komik animasyonlardan birisiydi.

Öncelikle animasyonun kendisinden başlamak istiyorum, bu filmdeki animasyon bir harikaydı! Leylekler ve insanları çok gerçekçi çizmeyi başarmışlar, özellikle de bebekleri aşırı şirin yapmayı başarmışlar. Filmi izlerken animasyonun kalitesinden etkilenmemek değildi.

Filmin beni en çok şaşırtan kısmıysa çok yaratıcı sahnelere ve komik yan karakterlere sahip oluşuydu. Mesela (spoiler vermeden şunları söyleyebilirim), filmdeki kurt sürüsünün yaptıkları çok komikti. Finale doğru Junior ile Tulip'in penguenlerle giriştiği "sessiz" dövüş sahnesinde de çok güldüm, böyle bir filmden bunları hiç beklemezdim.

Filmdeki Avcı adlı leylek ve Nate Gardner gibi yardımcı karakterler de filme renk katmışlar bu arada. Onların sahneleri de epey eğlenceliydi.

Yalnız bu filmin en iyi taraflarından birisi de Türkçe seslendirme kadrosuydu. Özellikle de Junior'ı seslendiren Harun Can ile Tulip'i seslendiren kişi arasındaki kimya çok uyuşmuş, orijinal seslendirmeyi bile aratmamış. Zaten Junior ile Tulip karakterleri de filmi göğüslemiş, dublajı da bunu daha iyi bir hale getirmiş açıkçası.

Gerçi filmle ilgili sıkıntılarım yok değil. Mesela filmdeki bazı komik sahneler hikayenin çok dışında hissettiriyor, ortaya öylesine atılmış bir skeç gibi geliyor açıkçası. Gerçi bu sahneler güldürüyor ama filmin hikayeden kopması pek iyi olmamış. Bir de filmin bu leylek teması ile dolanmış olması sonucu, küçük çocukların aklının biraz karışacağını düşünüyorum. Film her ne kadar iyi mesajlara ve komik sahnelere sahip olsa da, filmin bu kısmı biraz can sıkabilir.

Ama genel anlamda Leylekler, çok başarılı bir animasyon filmi. Lego Filmi kadar başarılı olmasa da komik karakterleri, yaratıcı sahneleri ve mükemmel animasyonu ile akıllarda iyi bir iz bırakıyor. Üstelik sonunu da çok güzel toparlamış açıkçası, hem kalbi olan hem de güldüren bir animasyon filmi ortaya çıkmış. Hem küçüklerin hem de büyüklerin hoş vakit geçirerek izleyebileceği, kafa yormayan bir iş olmuş. Eğer eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız, Leylekler'e bir göz atmanızı tavsiye ederim. İyi seyirler.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Beklenilenden daha yaratıcı olması.

+ Junior ve Tulip'in kimyası.

+ Seslendirme kadrosu.

+ Müthiş animasyon çizimleri.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Bazı sahnelerinin birer skeç gibi hissettirmesi.

- Leylek temasının bazı çocukların kafasını karıştıracağını düşünüyorum.

TOPLAM PUAN: 7.3/10
Bilal Anil Duman : Ben şahsım olarak ''sakarlıklar'' üzerine kurulu olan hikayeleri hoş bulmuyorum. Bu da bunun üzerine kurulu bir hikaye olduğu için izlenirken biraz zorlandım. Ama animasyon oluşu ve karakterleri oldukça tatlı yapmaları izlemeye devam etmemi sağladı. Filmde en çok beğendiğim şey leylekler değil de güvercinin o ''cool'' kişiliği ve kurtların her şeyi oluşturmada ki yetenekleriydi. Film kimseyi ''offended'' yapmamak için çok uğraşmış ve bu izlemeyi biraz zorlaştırdı. Mesela bebek teslimatında arkadaki çiftler ''interracial'' ve ''gay'' çiftler koyarak ''Biz bu fikirlere karşı değiliz.'' demek istemeleri bana zorlama bir hareket gibi geldi. Ben de karşı değilim ama her fikrimi söylerken de bunu dile getirmiyorum. Sonuçta animasyon film çekiyorsunuz kimsenin onları bu yönden eleştireceği aklıma gelmez doğrusu. Oturup izlenebilecek tatlı mı tatlı bir animasyon film olduğu gerçeğini de göz ardı edemeyiz ama. Ben eğlendim, öneriyorum.
fatihhilal : Kesinlikle çocuklardan çok yetişkinler için yapılmış bir animasyon! Köfte Yağmuru tarzında çok komik sahneleri var. Özellikle kurtların uyumuna ve yaptıklarına bayıldım.

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/leylekler-storks-12791.html[/upto]
[/hide]
Referans URL