Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (2016) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Anthony Russo , Joe Russo

Senaryo: Christopher Markus , Stephen McFeely , Joe Simon

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 7.9

Vizyon Tarihi: 06 Mayıs 2016 (Türkiye)

Bütçe: $250,000,000 / Hasılat: $1,153,239,594

Çekim Yeri: Atlanta, Georgia, ABD

Nam-ı Diğer: Captain America 3



[hakkinda]Marvel’in “Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı” filminde Steve Rogers’ı, insanlığı koruma yolunda görevlerine devam eden Yenilmez’lerin yenilenmiş ekibinin lideri olarak görüyoruz. Yenilmezler’in dahil olduğu bir olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler’in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yaparlar. Bu durum Yenilmezler’in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olur. Bunlardan biri Steve Rogers’ın önderliğinde, Yenilmezler’in hükümet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup, diğer tarafta ise Tony Stark’ın şaşırtıcı bir biçimde hükümet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen ikinci gruptur. 6 Mayıs 2016’da vizyona girecek Marvel’in Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde tarafınızı seçmeye ve heyecan dolu bir aksiyona hazır olun. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

JohnKramer : Ya cidden bu filmdeki mantıksızlıklar artık sınırları aşmış.
Sürprizbozan: GösterŞu filmde hiç kimse bana spiderman ve antmanin neden böyle bir kavgaya girdiğini açıklayamaz. Aynı şekilde hawkeye'ı da açıklayamaz. Hani emekli olmuştu bu adam. Cap'e borcu varmış. Yuh! Bir de herkesin yere göğe sığdıramadığı havaalanı sahnesi. Sırf etrafta normal insanların zarar göremeyeceği yerde kavga edelim diye sözleşilmiş gibi. Kahramanlar birbiri ile savaşırken milletin arabalarını mahvediyor, uçakları kafalarına göre parçalıyor ve havaalanı kulesini bile yıkabiliyor. Niye? Sırf kaçakları yakalayabilmek için. Bakın dünyanın sonun getirebilecek bir kötüyü yakalamak için değil. Kahramanların kendi aralarındaki kavga sonucu oluyor tüm bunlar. Yahu bir de wanda visionu dünyanın dibine gönderiyor ama kavga esnasında sadece elini kolunu sallayıp araba indiriyor kule yakalıyor. Yahu istese tüm karşı takımı hareketsiz kılabilir. Eee? Niye yapmıyor. Aynı şekilde vision geliyor ve sadece yere çizgi çekip kule deviriyor.
Sonra filmin sonunda ıronman w.soldier'ı öldürmeye çalışıyor ama zırhındaki hiçbir öldürücü lazeri kullanmıyor. Ve artık filmden zaten umudumu kestiğim yer Zemo'nun w.soldier'ın olduğu yere sorgulamak için girmesi. Yahu orası nasıl bir bakanlık veya neresei orası da bu kadar kolay başkasının yerine geçip girebiliyorlar. Bir de zemo o bomba mıdır nedir elektiriği kesen şeyi otele nasıl soktu nasıl çıkardı? Nasıl kargoyla gönderebildi? O nasıl bir kargo şirketidir?

Yorumları okudukça dayanamadım ve üye olup yazmak istedim. Tamam izlerken eğlenmeye bakalım da izleyicinin zekasını da hafife almasınlar.
ozgur1907 : Ben bu filmden hiç bir şey anlamadım. Konuyu çok saçma bir yere bağladılar. Tamam görsellik ve aksiyon var. Ama hikaye yok!!!!
egeli_45 : Şu Marvel'in yapımlarında ismi sırf Amerika diye Kaptan Amerika'yı öne koymaya çalışması bana komik geliyor.

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/kaptan-amerika-kahramanlarin-savasi-captain-america-civil-war-12700.html[/upto]
[/hide]
Referans URL