Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Testere (2004) - 480p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: James Wan

Senaryo: Leigh Whannell , James Wan

Ülke: ABD, Avustralya

Tür: Korku , Gizem , Gerilim

IMDB Puanı: 7.7

Vizyon Tarihi: 29 Ekim 2004 (Türkiye)

Bütçe: $1,200,000 / Hasılat: $103,911,669

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD



[hakkinda]Whannell ve Elwes, birbirini tanımayan iki adamdır. Bir gün kendilerini pis bir banyonun duvarına zincirlenmiş olarak bulurlar. İkisi de bu berbat yere nasıl geldiklerini ve kendilerini nasıl bir bela beklediğini bilmemektedir.Ancak yerde yatan ve kafasının bir kısmı kopmuş adam, onlara niçin burada oldukları hakkında bir ipucu olabilir. Sonunda manyak bir adamın son kurbanları olduklarını anlayacaklardır.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

HDMania : bu filme nasıl yorum yapılmaz anlamadım. Final sahnesi ile çığır açmış ve şu ana kadar serisi hala bitememiş filmin en güzel bölümü budur bence.

Hiçbir filmde bulamayacağınız bir final sahnesine sahip. Bir katil ve korku filmi gibi izlemeyin. İnsanların yaptığı hataları kendilerine başka şekilde sunan bir seri katil...
Claire Redfield : Hayatta kalmak uğruna ne kadar kan akıtabilirsin?

Hayatın kıymetini bildirmeyi amaçlayan ve hayatı sevdirmeye çalışan bir adam ve onun kurbanları...Yöntemi her ne kadar acımasız,bol kanlı,yer yer tiksindirici olsa da insanlara hiç şüphesiz yaşama sevgisini aşılayabiliyor-tabi kurbanları hayatta kalmayı başarabilirse.

Konu itibariyle çok iyi olan ve sadece bu filmi değil diğer tüm serileri süper olan efsanedir.Her sahnesi sırlarla dolu ve kendisine bağlıyor insanı bir şekilde.Bir de serinin tüm filmlerini art arda bir günde izleyebilme şansınız varsa tadından yenmez...Bu serinin ilk filmi olduğu için ayrı bir yeri vardır bende.
Her filmi birbirleriyle bir şekilde bağlantılı,o yüzden bir filmi atlamak filmde anlaşmazlığa yol açabilir.

Ben bu seriyi izlerken her zaman normalde filmleri altyazılı izlememe rağmen her zaman Tr dublahı tercih ederim.Dublajı da iyi bu filmin.Hem de altyazıyı takip ederken filmi kaçırmamış oluyorsunuz.

Zekice kurgulanmış senaryosuyla,gizem katan havasıyla serinin tüm filmlerini izlemenizi tavsiye ederim.Ve tabi ki efsane müziğini ve Jigsaw'ını unutmamak lazım..
berkdemiröz : Büyük kitlelerin hayranlığını kazanan korku gerilim serilerine baktığımızda,ilk filmlerin herzaman daha yüksek bir beğeni kazandığı görülür...Bundaki en büyük etkense,sonunu tahmin edememek ve belli bir fikir sahibi olamamaktan geçer...İşte uzun soluklu serimizin ilk filmide tıpkı yukarıda bahsettiğim gibi,ilk dakikadan son saniyeye kadar bilinmeyen bir gerilimin içine çekiyor izleyiciyi...10/8

Fragman




[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/testere-saw-12742.html[/upto]
[/hide]
Referans URL