Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Testere 3D: Final (2010) - 480p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Kevin Greutert

Senaryo: Patrick Melton , Marcus Dunstan

Ülke: Kanada, ABD

Tür: Korku , Gizem

IMDB Puanı: 5.6

Vizyon Tarihi: 12 Kasım 2010 (Türkiye)

Bütçe: $20,000,000 / Hasılat: $45,670,855

Çekim Yeri: Toronto, Ontario, Kanada

Nam-ı Diğer: Saw 3D: The Final Chapter | Saw: The Final Chapter



[hakkinda]Bobby Dagen, Testere'nin (Jigsaw) kendisine kurduğu tuzaktan kurtulduğunu iddia edip, bir kitap yazarak zengin olmuş biridir. Ayrıca Bobby Dagen, çeşitli TV şovlarına katılarak şöhretini de iyice arttırmıştır. Fakat hiçkimse, aslında ona Testere tarafından bir oyun oynanmadığı gerçeğini bilmemektedir. Bobby Dagen'ın bu gizli sırrı yeni bir terör dalgası yaratacaktır... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

canary : Bu bölümün final olduğu söyleniyordu. Kesinlikle bir final değil yani arkası gelmeyecek şekilde bitirilmemiş. Hatta yeni bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim, canları sıkılınca kaldıkları yerden devam ettirebilirler.
Filme gelince, birbirleriyle çok da bağlantılı olmayan ölüm oyunları, akılcılıktan da uzak kalmış durumdaydı. Kana boyanan ekranda mantıksız oynanan oyunlar ile meydana gelen ölümler hem eskileri anımsatıyor hemde can sıkmaya başlıyordu. Derken filmin sonuna geldim, bir de ne göreyim? Gördüğüm son, hayran olduğum birinci filmin bendeki değerinden parçalar koparıp götürdü. Belki çok anlamsız bir bitiriş değil ama ben, aklımda canlandırdığım gibi kalmasını yeğlerdim.
Not: Hala adamın kancaları neden göğsüne geçirmekte ısrar ettiğini düşünüyorum. Altındaki pantolonun ve gömleğin, senin parçalanmış göğüs etinden daha sağlam değil midir?Yoksa normalde de mazoşist misin? Yada ben mi bir şeyi kaçırdım?
fatihhilal : 12 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Hayatımda beni kendine bu kadar hayran eden bir film veya film serisi yoktur.. Çoğu insan izlemeden atıp tutuyor. Filmin sadece kesip biçilen insanlardan ibaret olduğunu zannediyor. Ama düşünsenize taa 1. filmdeki olayı 4. filde tam anlamıyla anlıyorsunuz.. He filmde öncekine dair bilgiler ve sonrakine dair merakta bırakıcılık var. Heyecan hiç azalmıyor. Hepsinden sonra bir sonrakini izlemek istiyorsunuz.. Ve şunu söyleyeyim her filmin sonunda ağzınız açık kalıyor.. 12 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Hayatımda beni kendine bu kadar hayran eden bir film veya film serisi yoktur.. Çoğu insan izlemeden atıp tutuyor. Filmin sadece kesip biçilen insanlardan ibaret olduğunu zannediyor. Ama düşünsenize taa 1. filmdeki olayı 4. filde tam anlamıyla anlıyorsunuz.. He filmde öncekine dair bilgiler ve sonrakine dair merakta bırakıcılık var. Heyecan hiç azalmıyor. Hepsinden sonra bir sonrakini izlemek istiyorsunuz.. Ve şunu söyleyeyim her filmin sonunda ağzınız açık kalıyor..
gitarisyen : Yer yer sıkıcı tarafları olsa da, genel olarak beğeniyle izlediğim, felsefesini iyi oturtmuş, diğer serileri iyi özümsemiş ve kullanmış, etkileyiciliğini yitirmeden finale gidebilen bir film olmuş bana göre. Bu serinin başından beri ben bu olayı "Cinayetin/vahşetin/adaletin estetiği/şiiri/felsefesi" olarak nitelendirdiğim için bunda da aynı zevki aldığımı söyleyebilirim. Ancak yine de serinin çoğu tutkunu gibi bende de, serinin ilk filminin yeri bambaşka.

Çevirileri için batigol-7 ve neco_z ile DoodLez' teşekkürler. (Filmi iki ayrı çeviriyle de izledim.)

Fragman





[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/testere-3d-final-saw-3d-12754.html[/upto]
[/hide]
Referans URL