Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nefesini Tut (2016) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Fede Alvarez

Senaryo: Fede Alvarez , Rodo Sayagues Mendez

Ülke: ABD

Tür: Suç , Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 26 Ağustos 2016 (Türkiye)

Bütçe: $9,900,000 / Hasılat: $88,577,905

Çekim Yeri: Stern Film Studio, Pomáz, Macaristan

Nam-ı Diğer: A Man in the Dark



[hakkinda]Kör bir adamın evine girip, hırsızlık yaparak yakalanmadan kurtulabileceklerini düşünen üç arkadaşın hikayesi. Adamın göründüğü kadar çaresiz olmadığını farkettiklerinde ise korkunç bir hata işlediklerini anlamışlardır ancak; evin içerisindeki ölümcül kovalamaca çoktan başlamıştır bile.

Kötü Ruh (Evil Dead-2013) filminin yönetmen koltuğunda oturan Fede Alvarez, yine aynı filmin senaristi Rodo Sayagues Mendez ile yaptığı ikinci çalışmasını seyircinin beğenisine sunuyor. - Gönderen: HüzünlÜ [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ediztaskin : Ya arkadaş şu yorumlarınızda, yok sonu beklediğim gibi değildi, yok sonu çok sürprüzdi, yok şöyle yok böyle diye yazmayın. İnsanı beklentiye sokuyorsunuz. Sonuna odaklıyorsunuz. işin gizemini öldürüyorsunuz. Bırakın biz de beklemediğimiz bi sürprizle karşılaşalım acaba sonunda nasıl bir sürpriz var demeden sonunda bir sürpriz olduğunu bilmeden. Birazcık saygı lütfen...
KorJawa : Fede Alvarez yarattığı sessiz ev içi gerilimi ile gerçekten seyirciye "Nefesini Tut" diye sesleniyor. 10.dk'dan sonra başlayan gerilim son dakikaya kadar aralıksız devam ediyor. Bitti bitecek derken bitmiyor, bitmiyor, Son yılların en iyi ev istilası.
crimson_ : Film gerçekten kaliteli aldığı puanı hakediyor. Başlarda olayın geçtiği ortamı yetersiz buluyorsunuz ama sonra fazlasıyla yettiğini anlıyorsunuz Senaryo başarılı. Tür olarak %10 korku %90 gerilim diyelim.


360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/nefesini-tut-dont-breathe-12678.html[/upto]
[/hide]
Referans URL