Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (2014) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Bryan Singer

Senaryo: Simon Kinberg , Jane Goldman , Matthew Vaughn

Ülke: ABD, İngiltere, Kanada

Tür: Aksiyon , Macera , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı:

Vizyon Tarihi: 23 Mayıs 2014 (Türkiye)

Bütçe: $200,000,000 / Hasılat: $748,121,534

Çekim Yeri: Montréal, Québec, Kanada

Nam-ı Diğer: X-Men: Days of Future Past | X-Men: First Class 2



[hakkinda]Mutantlar soylarının tükenmemesi için zamanda yolculuk yapmak zorundadır zira gelecekte kamplara hapsedilmiş durumdadırlar. Sentinel'ler tarafından avlanıp öldürüldükleri için de nesilleri tükenmenin eşiğine gelmiştir. Mutantların soyunu kurtarabilmek için iki ezeli düşman Magneto ve Charles Xavier güçlerini birleştirirler. Planları Sentinel'lerin yarattığı vahşeti durdurmak üzerine kuruludur. Wolverine (Hugh Jackman), kendi kendini iyileştirebildiği için zamanda yolculuğun onda yol açabileceği yan etkiler yok olacaktır. Bu yüzden Wolverine'i Kitty Pryde'ın da yardımıyla geçmişe gönderirler. Trask Industries'in deneyler sonucu ürettiği Sentinel'lerin yapım aşamasına engel olacaklardır. Acaba bu konuda başarılı olabilecekler midir?

Yedinci X-Men filminde seriden tanıdığımız karakterlere ek olarak Magneto'nun gençlik yıllarını Michael Fassbender canlandırırken, James McAvoy'u da Charles Xavier'in genç hali olarak seyredeceğiz. Yönetmen koltuğundaysa yine Bryan Singer oturuyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

utku12345 : Görsel efektleri cok etkileyiciydi.Son zamanlarda cikan marvel filmleri çıtayi baya artırmıştı ama bu film en iyisi olmus.Senaryo cok iyiydi ama hugh jackman olmasa film bu kadar iyi olmazdi.Bu adam wolwerine karakterine cok yakışıyor.
Serkan Aydemir : Düşünüyorum ne kadar geriyiz diye, ama cevap yok. Yani şöyle sinemada 3. dünya ülkesi falan değiliz ha bildiğin 4. 5. dünya ülkesiyiz ve hatta derecemiz yok. Sadece biz değiliz tabi dünyada yüzlerce ülke Hollywood'ın milyon yıl gerisinde kaldı. Bu dengesizlikten dolaylı olarak Hollywood'a bağlanıp kalıyor insan. Neydi ya öyle. O kadar inanılmaz efektlerle sahip ki artık bu sektör bizim yaptığımız 3d filmler falan boşa para. Sinemamız gelişsin tabi de yok ya arkadaş akıl var mantık var nasıl teknoloji akıl almaz boyuta geldiyse sinema da Amerika açısında akıl almaz boyuta geldi. Bizim gibi ülkeler filme 100, 200 milyon harcayamaz. Neyse filme gelince direk sinema baş yapıtları arasında yerini almalı. Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Evan Peters... Filmin kadrosu bile ne kadar kaliteli bir şeylerin olacağının habercisi. Oyunculuk tavan yapmış anlayacağınız. Bu tarz filmleri sevenler ve xmen serisini takip edenler müthiş bir yapımla karşı karşıya kalacaklar. 3D olması da ayrı bir heyecan tabi. Aksiyon sahneleri birazcık az gibi gelse de var olan aksiyon sahneleri de müthiş. Özellikle herkesin de bahsettiği hızlı adam sahnesi çok keyifliydi. Bütçenin 100 milyonu zaten oyunculara dağıtılmıştır 200 milyon'un her kuruşunu hak ederek yapmışlar. Sinemada izlemenin vermiş olduğu seyir zevkinden midir bilinmez çok beğendim. Stad sahnesi de çok iyiydi. Yani millet iyi bir aksiyon-fantastik filmi sizi bekliyor.
xxxmanuel : Credits'ten sonra film 1 dakika kadar daha devam ediyor, o yüzden bitti diye kapatmayın hemen arkadaşlar.

Fragman




360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/x-men-gecmis-gunler-gelecek-x-men-days-of-future-past-12546.html[/upto]
[/hide]
Referans URL