Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Toz Ol (2016) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Renny Harlin

Senaryo: Jay Longino , BenDavid Grabinski , Wen-Chia Chang

Ülke: Çin, Hong Kong, ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Komedi

IMDB Puanı: 5.6

Vizyon Tarihi: 09 Eylül 2016 (Türkiye)

Bütçe: $32,000,000

Çekim Yeri: Çin

Nam-ı Diğer: Skiptrace



[hakkinda]Hong Kong’lu bir dedektif olan Bennie Chan, 10 seneyi aşkın süredir kötü ünüyle etrafa korku saçan mafya lideri Victor Wong’un peşindedir. Chan’in talihsiz yeğeninin başı bir gün Wong’un mafyası ile derde girer ve işlenen bir cinayette çok önemli bir tanık olan Amerikalı kumarbaz Connor Watts’ı bulması gerekir. Birbirine tamamen zıt bu iki karakter bir araya geldiğinde ise eğlenceli bir macera başlayacaktır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

KorJawa : Aşırı sıradan bir film, dövüş kareografileri berbat ,Johnny Knoxville inanılmaz itici ve komik değil, eski Jackie Chan filmleri ile kıyaslanmaz bile. Espriler de aşırı vasat. Vakit kaybı bir film.
kursad23 : reis çok yaşlanmış be artık olmuyor bu iş ama eğlenceli bir film olmuş
Yorumbaz : Lafı fazla uzatmadan direk konuya gireceğim; Jackie Chan ile Johnny Knoxville'in başrolünde olduğu bu film, son zamanlarda izlediğim en absürt ama aynı zamanda da en eğlenceli filmlerden birisi. Bu film ne olduğunu iyi biliyor açıkçası.

Filmin konusunu kısaca şöyle anlatabilirim; birbiriyle pek anlaşamayan ama yine de bir bağlantıları olan 2 farklı adamın dünyayı gezerek bir yolculuğa çıkmalarını anlatıyor. Ve bu yolculukta başlarına gelmeyen kalmıyor! Uçsuz bucaksız yerlerde mahsur kalıyorlar, kötü adamlardan kaçmaya çalışıyorlar, bir şelaleye düşüyorlar, bir kabileyle birlikte vakit geçiriyorlar... Dediğim gibi, başlarına gelmeyen kalmıyor.

Bakın, eğer Skiptrace'den ileride kült klasik olacak bir "buddy-cop" filmi veya mantıklı bir film bekliyorsanız yanlış yerdesiniz. Skiptrace, 107 dakikalık süresine rağmen temposunu hiç düşürmeyen, saçmalığın dibine vurduğu halde seyirciyi eğlendirmeyi başaran, izlerken kafanızı yormayan eğlenceli bir film. Ve film bu amacını çok iyi yerine getirdiği için biraz dikkati hak ediyor.

Bu filmin dikkat çeken en büyük unsuru, elbette ki Jackie Chan. Jackie Chan, artık 62 yaşına ayak basmış olsa da onda hala iş var! Chan'i bu filmde çok sevdim, onu izlemekten çok zevk aldım. Ayrıca matruşkayı silah olarak kullanması, Adele'in Rolling In The Deep şarkısını söylemesi gibi sahneleri uzun bir süre boyunca aklımda kalacak. Jackie Chan'i yeniden sinemada görmek çok hoştu.

Ve Chan'in Johnny Knoxville ile olan kimyası da hoşuma gitti. İkisi arasında sıra dışı bir olay olmasa da performansları çok doğaldı. Ve Chan-Knoxville ikilisi bu filmi daha güzel bir hale getirdi.

Skiptrace'in başka bir iyi yanı da yaratıcı olması. Senaryodaki boşluklarına rağmen filmin içinde bulunduğu sahneler ve o sahnelerde yapılan şeyler gerçekten de yaratıcıydı. Sadece dövüş alanında da değil, lokasyon ve komedi açısından da epey özgündü. Bu şeyler sayesinde bu filmden daha çok zevk aldım.

Kısacası Skiptrace, mantık hataları, gereksiz sahneler ve senaryo boşluklarıyla dolu bir film olmasına rağmen seyirciyi eğlendirmeyi başarıyor. Jackie Chan ile Johnny Knoxville'in doğal kimyası, yaratıcı sahneleri ve komik sahneleriyle Skiptrace, kafa yormayan çok eğlenceli bir seyirlik. Eğer filmi olduğu gibi kabul ederseniz, çok iyi vakit geçireceğinize eminim. Eğlenceli bir seyirlik. İyi seyirler.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Jackie Chan ve Johnny Knoxville'in doğal kimyası.

+ Aksiyonu, komediyi ve lokasyonları çok yaratıcı kullanması.

+ Uzun süresine rağmen hiç sıkmaması.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Mantık hataları, gereksiz sahneler ve senaryodaki boşluklar.

- Kötü adam çok zayıf kalmış ve bu konuda belirsizlikler mevcut.

TOPLAM PUAN: 6.2/10

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/toz-ol-jue-di-tao-wang-12550.html[/upto]
[/hide]
Referans URL