Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Night Before (2015) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Jonathan Levine

Senaryo: Jonathan Levine , Kyle Hunter , Ariel Shaffir

Ülke: ABD

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 25 Kasım 2015

Bütçe: $25,000,000 / Hasılat: $40,625,064



[hakkinda]Filmde yılbaşı hazırlıkları için hazırlanan koskocaman bir ülke vardır. Ülkenin her yeri ayrı ışıklamalarla kaplanmıştır. Bir binada istediğinizi yapabileceğiniz her şey bulunmaktadır. Müzik üstüne okuyan iki arkadaş ayak piyanosunu görür ve ikisi birbirlerine bakarlar sonrada öyle bir güzel çalarlar ki. Bu sesler tüm ülkede yankılanmaktadır. Müziği güzel çaldıkları için ünlü olan bu iki arkadaşla her kes fotoğraf çektirmek ister. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Uncular1 : Klasik Seth Rogan filmi (Esrar ın bol olduğu) fena değldi izlenebilir
Yorumbaz : The Night Before, yeni bir Seth Rogen komedisi. Fakat, düşündüğünüzden daha iyi. Ben mesela Rogen'ın filmlerinin ortalamayı zor aştığını düşünsem de, bu film olmuş açıkçası. 3 arkadaşın yılbaşında yaşadığı maceraları komik bir dille anlatmayı başarmış.

Özellikle de Miley Cyrus, James Franco gibi ünlü cameolarına sahip bu film, olmuş diyebilirim. Eğlenceli bir film arıyorsanız, bu filmi izleyebilirsiniz. Müthiş olduğunu söyleyemeyeceğim de, güldüren ve klişe elementleri yıkan bir film olmuş. İzlenebilir.

TOPLAM PUAN: 7.3/10
denisilin : 3 eski arkadaş gelenek haline getirdikleri yılbaşı kutlamasını son kez kutlamak isterler. Hepsinin hayatında yük haline gelmiş ama göstermek istemedikleri sorunları vardır, bu buluşma vesile olur önce arkadaşlıkları sonra da kendileri sınanır... Klişe ve bildik... Çok ünlü var filmde ama pek komik değil. Biraz izleyip kendiniz karar vermelisiniz!

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/the-night-before-cilgin-bir-gece-12593.html[/upto]
[/hide]
Referans URL