Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sen Benimsin (2015) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Luca Guadagnino

Senaryo: David Kajganich , Alain Page

Ülke: İtalya, Fransa

Tür: Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 03 Haziran 2016 (Türkiye)

Çekim Yeri: Pantelleria Island, Sicily, İtalya

Nam-ı Diğer: Rasprskavanje



[hakkinda]Paul ve Marry evli bir çifttir ve ilişkilerini tazelemek için İtalya'ya seyahat etme kararı alırlar. Marry'nin yeni sevgilisi ve sevgilisinin kızını da bu ilginç seyahate dahil etmesiyle birlikte, kıskaçlık ve erotizm dolu bir yolculuk başlayacaktır. Yönetmenliğini Luca Guadagnino'nun üstlendiği filmin başrolleriniyse Dakota Johnson, Tilda Swinton ve Ralph Fiennes paylaşıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Yorumbaz : A Bigger Splash, eski Rock yıldızı Marianne Lane, sevgilisi Paul (Matthias Schoenaerts), Marianne'in eski sevgilisi Harry (Ralph Fiennes) ve kızı Penelope (Dakota Johnson) arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Bu film bir sürü şeyi aynı anda kapsıyor aslında. Heyecanı, gerilimi hatta sevgi bağı gibi bir sürü duyguyu anlatıyor. Bunun altından da başarıyla kalkıyor.

Filmin yönetmeni Luca Guadagnino'nun önceki işlerini izlememiş olsam da bu filmden çok zevk aldım ve tarzını sevdim. A Bigger Splash, her halde bu yılın en stil sahibi filmi olsa gerek. Teknik açıdan kostümlerinden güneş gözlüklerine, manzaralarından müziklerine kadar filmin her şeyine bayıldım. A Bigger Splash'in oldukça ince işlenmiş bir film olduğunu anlıyorsunuz.

Ama filmi bu kadar iyi yapan başka bir şey daha var ve o da oyunculuklar. Matthias Schoenaerts kötü oynamamış ama filmdeki performanslara karşı oldukça sıradan kalmış. Dakota Johnson ise onu tanıyamayacağınız bir şekilde, iyi bir oyunculuk sergilemiş. Tilda Swinton da öyle. Swinton'ın oyunculuğunu zaten severim ve bu filmde de yine farklı ama bir o kadar da etkileyici bir performansla karşımıza çıkmış. Ama filmin yıldızı kesinlikle Ralph Fiennes'di. Fiennes, bu filmin bel kemiğini oluşturmuş resmen. Filmin temposu ona göre değişiyor hatta. Filmin bütün hareketliliği, gerilimi hatta komik anları Fiennes'den geliyor. Bu yüzden şunu söyleyebilirim ki, Ralph Fiennes, bu filmde en iyi performansını sergilemiş.

Bu arada filmin senaryosunun da sade ama bir o kadar da eşsiz olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Gerçi filmin bazı sahnelerini sinemada izlemek biraz garip olsa da, ben filme başka bir gözle yanaştım. Hatta filmin kendisi bana o kadar eşsiz geldi ki, o sahnelerin filmi bozacağından endişelendim. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, film bozulmanın aksine, sahne geçtikçe gitgide daha da iyi oluyor. Hatta, filmin 85. dakikasında ters köşe yapan bir sahnesi var. Yani film, hikayenin nereye varacağını bildiğiniz, klişe anlarda olayları hemen değiştirip, seyirciye umut bırakıyor. Elindeki malzemeyi tam anlamında kullanıyor bu film yani, meraklanmayın.

Kısacası, A Bigger Splash'i izlerken oldukça zevk aldım. Gerek oyunculukları, manzaraları, müzikleri olsun, her şey başarılıydı. Eğer bu türe aşinaysanız ya da yeni bir şeyler izlemek istiyorsanız, bu filmi size tavsiye ederim. Sırf Ralph Fiennes'in oyunculuğu için bile izlenmeye değer. İyi seyirler.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Yaratılan atmosfer.

+ Ralph Fiennes ve Tilda Swinton.

+ Dinamik hikaye kurgusu.

+ Müzikleri.

+ Ters köşe yapan sahnesi.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Bazı sahnelerinin filme fazla kaçmış olması.

- Matthias Schoenaerts'ın oyunculuğun, ekibin geri kalanına göre sıradan kalması.

TOPLAM PUAN: 8.3/10
Yankee : Oldukça değişik bir filmdi. Tarzıyla, oyunculuklarıyla, izlenmeye değer bence.
fk_48 : Yorumbazın uzun açıklamaları için teşekkürler. Ancak film çok sıkıcı, gerilim kesinlikle değil. 85. dk için izlemeye dğmez. Puanın yüksek oluşunu herkesin mabadını göstermesine bağlıyorum

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/sen-benimsin-a-bigger-splash-12514.html[/upto]
[/hide]
Referans URL