Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sihirli Orman (2014) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Rob Marshall

Senaryo: James Lapine , Stephen Sondheim

Ülke: ABD, İngiltere, Kanada

Tür: Macera , Komedi , Dram

IMDB Puanı: 6.0

Vizyon Tarihi: 20 Şubat 2015 (Türkiye)

Bütçe: $50,000,000 / Hasılat: $212,902,372

Çekim Yeri: Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık



[hakkinda]Into the Woods, sevilen Grimm Kardeşler masallarının modern bir uyarlaması, birkaç seçilmiş hikayenin konusunu birbirine geçiriyor ve karakterlerin arzularını ve mücadelelerinin sonuçlarını keşfediyor. Bu komik ve samimi müzikal, Sindirella’nın, Kırmızı Başlıklı Kız’ın, Jack and the Beanstalk’ın ve Rapunzel’in klasik hikayelerini anlatıyor— hepsi, fırıncı ve karısı, bir aile oluşturmayı istemeleri ve kendilerine lanet getiren bir cadı ile olan iletişimlerini içeren orijinal bir hikaye ile bağlanıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

tlgaltyazi : müzikal seven biriyimdir ama ciddi derecede sıkıcıydı.
Tuanay : “Sihirli Orman” (Into The Woods) farklı masallardan oluşan, birkaç seçme hikayenin konusunun içiçe geçtiği ve karakterlerin dilek ve arayışlarının sonuçlarının keşfedildiği çağdaş bir yorum. Bu komik ve samimi müzikal Külkedisi (Anna Kendrick), Kırmızı Başlıklı Kız (Lilla Crawford), Jack ve Fasulye Sırığı (Daniel Huttlestone) ve Rapunzel (MacKenzie Mauzy) isimli klasik masalların devamı niteliğini taşıyor. Bütün bu masallar; tek dilekleri bir aile kurmak olan bir fırıncı ve karısını (James Corden ve Emily Blunt) ve onları lanetleyen cadının (Meryl Streep) özgün hikayesiyle birleşiyor.
Alıntı..
oinokhoe : Böyle bir kadro! böyle bir senaryo! Ortaya çıkan sonuç; Çok yazık!!!

Nerden tutarsak tutalım elimizde kalıyor. Müzikal seven ben böyle bir kadronun filminde sıkıldım!Müzikali uyarlamamışlar adeta kırpı çocuk filmine dönüştürmüşler!

Kadro ortada oyunculara hiç bulaşmıyacağım, çünkü hata onların değil. Tamami ile teknik kadro da suç. Paraları mı yoktu filme önem mi vermediler. Oyuncu kadrosuna para dağıtmaktan filme efekte para mı kalmadı anlamış değilim. Yönetmen, Rob Marshall efendim bu adamın Chicago'su car Nine'ı var. Müzik'de, Stephen Sondheim, West Side Story'isi var Sweeney Todd'ı var. Bu müzikallerin filmlerin yanında bu filmin işe ne? Neden çektiniz. Ben bunları sorarım sorgularım.

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/sihirli-orman-into-the-woods-5-12199.html[/upto]
[/hide]
Referans URL