Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Özgürlük Yürüyüşü (2014) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ava DuVernay

Senaryo: Paul Webb

Ülke: İngiltere, ABD

Tür: Biyografi , Dram , Tarihi

IMDB Puanı: 7.5

Vizyon Tarihi: 06 Şubat 2015 (Türkiye)

Bütçe: $20,000,000 / Hasılat: $52,076,908



[hakkinda]1965'te Alabama eyaletinin Selma kentinden eyalet başkentine giden 87 km'lik bir yol vardı. Bu yolda o dönem ABD tarihine geçen üç protesto yürüyüşü gerçekleştirildi. Martin Luther King'in öncülük ettiği bu yürüyüşler, kamuoyunu harekete geçirdi ve dönemin ABD Başkanı Johnson Oy Hakkı Kanunu konusunda köşeye sıkıştı. Nihayetinde protestolar etkili oldu ve kanun çıktı.

Değişen Amerika'nın hikayesini anlatan filmin yönetmenliğini Ava DuVernay'ın üstlenirken filmin senaryosu Paul Webb'e ait. Filmin başrolünde David Oyelowo yer alırken, Tim Roth, Tom Wilkinson, Oprah Winfrey, Martin Sheen, Carmen Ejogo, Cuba Gooding Jr. gibi isimler zengin oyuncu kadrosunda kendisine eşlik ediyor.Bu epik ve tarihi yapımın prodüktörlüğünü ise “12 Yıllık Esaret / 12 Years A Slave” filminin yapımcıları üstleniyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

darkdiva : Böyle filmler varken insanlar grinin 50 tonu, yav he he gibi filmlere gidiyor ya ne deyim.
yaskoo_87 : Film, tarihin bu kesitini güzel yansıttı. Konu iyi işlenmiş, senaryo derli topluydu, dağıtmadı hiç. Oyunculuklar keyifliydi. Genel olarak olumlu düşünüyorum film hakkında. Ufak tefek eleştirim olacak, 1.filmin ara ara ağır işlenmesi, 2.gerekli bir kaç yerde, sahnelerin, daha fazla etki yaratacak şekilde yansıtılması gerekirdi; diye düşünüyorum. Puanım 7 ile 8 arası. Ben keyif aldım. İzlemenizi öneririm.
ozgurtaylan : Filmin beğenilecek pek çok yönü var.Nitekim Luther King gibi bir aktivistin hayat hikayesinden önemli kesitler sunuyor.Siyasi zulümün yanı sıra insanlara yapılan saldırılar şaşırtıcı ve üzücü geliyor.Ülkemizde daha Cumhuriyetin ilanı ile renk, ırk, cinsiyet ayrımı yapılmadan seçme ve seçilme hakkı doğal olarak tanınmış.Bizim için aksini düşünmek anomali bir durum olurdu.Amerikalıların yakın tarihe kadar temel insan haklarında dahi ırk ayrımına giderken (belkide bazı sosyal durumlarda devam ediyor) bizim halen başka  temel  demokrasi meselelerinde sorun yaşamamız düşündürmedi değil.Fakat dürüstçe söylemem gerekirse meşhur 'i hava a dream' diye başlayan manifestoyu yazabilecek bir Luther karakterini filmde göremedim ve hissedemedim.Oysa hissetmeye kendimi hazırlamıştım.. 

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/ozgurluk-yuruyusu-selma-4-12209.html[/upto]
[/hide]
Referans URL