Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hızlı ve Öfkeli 7 (2015) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: James Wan

Senaryo: Chris Morgan , Gary Scott Thompson

Ülke: ABD, Japonya

Tür: Aksiyon , Suç , Gerilim

IMDB Puanı: 7.2

Vizyon Tarihi: 03 Nisan 2015 (Türkiye)

Bütçe: $190,000,000 / Hasılat: $1,516,045,910

Çekim Yeri: Abu Dhabi, Birleşik Arap Emirlikleri

Nam-ı Diğer: Fast & Furious 7



[hakkinda]Dominic Toretto (Vin Diesel) ve ekibi Hızlı ve Öfkeli 6′da Owen Shaw’ı bitirmeye yardım etmişti. Owen’ın kardeşi Ian Shaw (Jason Statham) şimdi intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor. Tüm hızıyla devam eden Fast & Furious serisinin son filminde yeni isimlerle karşılaşıyoruz. Serinin altıncı filminde yaşanan olayların ardından devam eden filmde Jason Statham tarafından canlandırılan Ian Shaw karakterinin intikam mücadelesine tanık oluyoruz. Filmin yönetmen koltuğunda sürpriz bir isim olarak James Wan bulunuyor. Genç yönetmen daha önce Saw, The Conjuring ve Insidious gibi önemli filmlere imza atmıştı. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

dermanulken : Bu filmin çıkışında dolmuşa binip eve gitmek insana cok dokunuyor
Nike : Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu film kesinlikle serinin en çok izlenen filmi olacak. Bundan yana hiç bir şüphem yok. Gerek Paul Walker'ı kaybetmiş olmamız gerekse Jason Statham gibi çok büyük bir fanı olan bir oyuncunun filmde rol alması. Paul Walker'ın son kez sinemada olacak olması onu azıcık ta olsa seven herkesi sinemaya çekecektir.

Paul Walker'ın aramızdan ayrılmış olması hepimizi çok üzdü. Filmde de buna gerçekten güzel bir şekilde atıfta bulunmuşlar. Filmin sonunda ufak bir özel kliple duygulandırdılar.

Filme gelecek olursak film son zamanlarda izlediğim aksiyon düzeyi en yüksek filmlerden biriydi. Gerçekten aksiyona aşırı derece doyuyorsunuz. Ama seriye şöyle bir bakacak olursak bu seri daha çok araba yarışları üzerine kurulu senaryolarla şekillendi. 4, 5 ,6 derken film araba yarışlarının çok dışında bambaşka senaryolarla karşımıza çıktı. Bu filmde de şöyle bir bakacak olursak envayi çeşit araba vardı ama yine o yarış arzından uzaktı. Daha çok şöyle tanımlayabilirim adeta bir savaş filmi gibiydi. Bunu kötü anlamda söylemiyorum inanılmaz derce kaliteli görüntü çekimleri, manzaralar, aksiyon sahneleri, patlamalar filan yani aklınıza gelebilecek her türlü aksiyon sahnesi vardı. Bazı yerlerde hatta abartıya kaçmışlardı. Hani bu kadar olmaz canım bunu da koymasaydınız diyebilenecek sahneler vardı ama ben böyle filmlerde zaten bunu çok kaale alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Filmin akışı içinde olağan görüyorum. Lakin işte bu kadar sahne,bu kadar aksiyon sağlam bir hikayeyle desteklenseydi herhalde efsaneler arasına girerdi bu film. Ama senaryo malesef çekimleri kadar iyi değildi. Benim gözümde 5. film hala favoridir. Eğer ki bunu bir aksiyon filmi olarak ele alırsanız ise serinin en iyi filmidir o konuda tartışmasız.

Genel olarak filmi sinemasal olarak eleştirecek olursam senaryosu zayıf, görüntü kalitesi üst düzey, oyunculuklar fena değil, aksiyon dozu bir saniye bile düşmeyen bir film.
Sürprizbozan: GösterSon olarak Jason Statham'ı oraya kapattılar ama o orada durmaz benden demesi. Yeni bir film için sanki bir işaret gibi geldi bana...8/10
McMurphy : Sen nasıl öldün gittin be adam... Sırf sana olan sevgim ve saygımdan dolayı bu veda filmini gidip sinemada annemle izleyeceğim. Annem de senin büyük bir hayranındı. Yollarımızın bu kadar kısa sürede ayrılacağını hiç düşünmemiştik. E ne yapalım, ölüm Allah'tan gelir. Biz seni daima filmlerini tekrar tekrar izleyip yaşatacağız. Eksik olmayasın, Hızlı ve Öfkeli Adam.

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/hizli-ve-ofkeli-7-furious-seven-12245.html[/upto]
[/hide]
Referans URL