Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: High-Rise (2015) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ben Wheatley

Senaryo: J.G. Ballard , Amy Jump

Ülke: İngiltere

Tür: Dram

IMDB Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 17 Eylül 2015



[hakkinda]Dış dünyadan izole, sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını dışarı çıkmadan giderebilecekleri bir sisteme sahip, upuzun gökdelenlerden oluşan dev bir site dışarıdan nasıl görünür? Gazete ve televizyonlardaki lüks site reklamları gibi mi? Güvenli? Sıcak? Zengin? Huzurlu? 

Hikâye tam da böyle bir dünyada başlıyor. Gökdelen sakinlerinin kalplerine yayılan küçük nefret tohumları, "üst, orta ve alt kattakiler" arasında giderek vahşileşen akıl almaz derecede şiddetli bir savaşa dönüşüyor.

Sonrası Ballard'ın (Kitabın Yazarı)  ağzından anlatılan bir modernizm masalı. Ve tüm modernizm masalları gibi, sonu iyi bitmiyor. Ballard'ın çizdiği distopik dünya korkutucu, şiddet dolu ama gerçek: Erk, yetki ve sahip olma arayışıyla, bu arayışın getirdiği kırgınlık ve kızgınlıklarla harmanlanmış bir tüketim kültürünün patlaması... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

DanteAllaegri : Niyeyse filmle ilgili tek düşüncem muhteşem bir fırsatın kaçmış olması. Konu çok ilginç, sanat yönetimi çok ilginç, yönetmenlik çok iyi ama eksik bi şeyler var gibi geldi filmde. Karakterler net değil, vermek istediği mesajlar net olsada senaryo çok kopuk.. Bilemiyorum filmi sevmedim diyemem hatta sevdim bile diyebilirim ama asla önerilcek bir film değil.
Yorumbaz : Tom Hiddleston, Jeremy Irons, Luke Evans ve Sienna Miller, bu filmin başrol oyuncuları. Ne yalan söyleyeyim, Tom dışındaki bütün bu oyuncular filmde resmen harcanmış. Bu yüzden beklentinizi yüksek tutmayın öncelikle.

Bir binanın içinde çıkan isyanı, yönetime olan başkaldırmayı inceliyor High-Rise. Hiç olmazsa, filmin amacı bu.

High-Rise, türünün daha önce bir sürü örneğini izlediğimiz bir film. Bu filmin yapmaya çalıştığı şeyi anlıyorum ama bu film, onu tam olarak yapamıyor. Senaryoda hep bir şeyler eksik kalmış. Jeremy Irons ve Sienna Miller gibi iyi oyuncular arka planda kalmış. Luke Evans, bu filmde gereksiz yere ön plandaydı. Tom Hiddleston ise, filmi kurtarmaya çalışmış, gerçekten. Ama senaryoda bir şeyler eksik olduğu için, doğal olarak onun karakterinde de eksik bir şeyler var.

Ayrıca film başkaldırma olayını da iyi anlatamamış. Neden birdenbire başkaldırma? Kime başkaldırma? Neye başkaldırma? Film bunların cevabını doğru düzgün veremiyor.

Kısacası her ne kadar atmosferi ve Tom Hiddleston'un oyunculuğunu çok iyi bulsam da genel anlamda bu filmde bir eksiklik vardı. Kesinlikle daha iyi bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Türünün başka filmlerini izlemenizi tavsiye ediyorum.

TOPLAM PUAN: 4.3/10
leopar1972 : "Dünyada tek bir ekonomik sistem vardır,o da kapitalizm" göndermesinin içinde ne buluyorsanız onu filimde bulacaksınız. Bu arada şunu belirteyim ki "filim herkese hitap etmeyebilir, sıkılabilirsiniz!" benden söylemesi, iyi seyirler...

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/high-rise-gokdelen-12090.html[/upto]
[/hide]
Referans URL