Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mükemmel Uyum 2 (2015) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Elizabeth Banks

Senaryo: Kay Cannon , Mickey Rapkin

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Müzik

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 07 Mayıs 2015

Bütçe: $29,000,000 / Hasılat: $284,948,759



[hakkinda]Yönetmenliğini Elizabeth Banks‘in üstlendiği Pitch Perfect 2‘de, The Bellas a cappella grubu bu sefer gözünü dünya şampiyonluğuna kestiriyor ve film grubun şampiyonadaki zorlu mücadelelerini konu alıyor.
Alıntı [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

steven amir : Yine güzeldi.İşi boyutlandırıp Avrupaya da taşımaları ayrı bir renkti.Hatta festival alanında Türkiye tanıtım tişörtlü bir genç bile vardı.Yalnız bu film için tavsiyem asla ve asla Türkçe seslendirme izlemeyiniz.Ne espriler tam oluyor ne şarkı geçişlerinde uyum.Bunun gibi müzikalllerde zaten Türkçe seslendirmeye gerek yok aslında.
lilithc : İlk filmi sevenler bunu da izleyebilir, aynı ayarda olmuş.1.filmin yapımcısı bu filmin yapımcı yönetmen ve oyuncusu Elizabeth Banks' in oyunculuğuna, samimiyetine bayılıyorum. "Walk of shame" den hatırlayanlar vardır. Puanım 6,5/10
CruSuS : İlk filmin o tadını bende alamasam da yine başından sonuna kadar keyifle izlediğim, yer yer de oldukça güldüren bir filmdi. Oyuncular genel olarak çok iyiydi. Özellike Fat Amy karakteri ilk filmde olduğu gibi yine komedi yükünü tek başına sırtlamıştı. A. Kendrick çok iyi bir ses ve oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtlamış Yalnız H. Steinfeld'ı pek beğendiğim söylenemez. Zaten beğendiğim bir oyuncu da değil ve yapmacık buldum.
Bu serinin en sevdiğim yanlarından biri de günümüz atmosferini ve müziklerini yansıtıyor olması. Özellikle son bölümde flashlight'ı duymak benim için güzel bir sürprizdi.

Altyazı için teşekkürler.
6.5 --> 7

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/mukemmel-uyum-2-pitch-perfect-2-2-12142.html[/upto]
[/hide]
Referans URL