Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Poltergeist: Kötü Ruh (2015) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Gil Kenan

Senaryo: David Lindsay-Abaire , Steven Spielberg , Michael Grais

Ülke: ABD, Kanada

Tür: Korku , Gerilim

IMDB Puanı: 5.0

Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2015 (Türkiye)

Bütçe: $35,000,000 / Hasılat: $45,300,500



[hakkinda]Sam Raimi'nin yapımcıları arasında bulunduğu film, 80'li yılların efsanevi korku filmlerinden Poltergeist'ın yeniden çevrimi. Steve ve Diana'nın sakin ve huzurlu aile yaşantısı, yeni taşındıkları evlerinde yaşanmaya başlanan paranormal olaylarla sarsılmaya başlar. Üç çocuklarından en küçük olanı, bir gece evlerinde esrarengiz bir varlık olduğunu keşfeder ve ansızın ortadan kaybolur. Sonrasında aile, kendilerini hedef alan ve savaşı bırakmaya niyeti olmayan bir varlığın farkına varırlar. Gizemli bir geçmişi olan bu bölgede, geçmişin terörü yeniden ortaya çıkmıştır artık; her birinin hazırlıksız olarak yakalandığı bu savaşta hiçbir şey eskisi kalmayacaktır.

Filmin yönetmenliğini Gil Kenan üstlenirken filmde yer alacağı duyurulan oyuncular arasında Sam Rockwell, Jared Harris ve Rosemarie DeWitt gibi isimler bulunuyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ahonourman : Yorumlara aldanıp izledik..oldukça saçma bir gerilimdi...tavsiye etmiyorum...Sam Rockwell hariç oyunculuklar yerlerde...
CruSuS : Birebir aynısının alınıp yeniden yapılmasına çok karşıyım. Özellikle son dönemde de böyle çok yapım izledik ama bu onlardan değil. Korku kategorisinde en iyi ''remake'' yapımlar arasına girebilecek bir film.  Öncelikle ''remake'' bir film izliyorsam mutlaka birkaç şeye dikkat ederim, edilmeli de.

1) Kendinden bir şeyler katmışlar mı?
Kesinlikle evet. 82 yapımı filmi izleyen birinin hemen gözüne çarpan yenilikler var. O filmde olmayıp, bu filmde olan şeylere bir açıklama getirerek anlatmış olmaları da ayrı bir güzeldi. Ayrıca sadece yenilikle kalmayıp, ilk filmdeki bazı ayrıntılara da yer vermiş olmaları güzel düşünülmüştü. Ha bunları fazla gözümüze sokmaya çalışmışlar ama olsun.

2) 82 yapımı filmin en can alıcı sahnelerini başarılı işlemiş mi?
Bence daha iyi işlemiş. 82 yapımı filmin komedi yönünü fazla bulduğum için beni etkileyememişti. Bu filmde başta ilk akla gelen palyaço sahnesi olmak üzere çok iyiydi.

3) Modern zamana yansıtabilmişler mi?
Fazlasıyla...O filmi izlediğim zaman aklıma ilk gelen şeylerden biriydi görsellik. Ve gördüm ki daha iyi şartlarda çok daha iyi sonuçlar da çıkmış. Ayrıca orjinalinin biraz dışına çıkıp, ekstra görsellik kullanabilecekleri sahneler eklemişler ve çok da doğru yapmışlar.

Genel anlamda: Öncelikle kısa süresiyle zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığım filmlerden biri oldu. Yerinde espriler de filme ayrı bir hava katmıştı. Oyuncu performansları başta Sam Rockwell olmak üzere çok iyiydi. Gerilim ve korku açışından ilk 40-45 dakika çok iyiydi. Sonrasında gizemini kaybetmesiyle daha çok gerilim ağır bastı. Müzikler ve atmosfer konusunda da oldukça başarılıydı.

Sonuç olarak yüksek beklentiyle izlemezseniz kesinlikle beğeneceğinizi düşünüyorum.
unforgettable34 : Son 20 dkya kadar berbat ötesi olmuş. Finali kurtarmaya yakın sayılır ama o bile yetmez. Gereksiz ötesi bir korku filmi . İzlemeyen bişey kaybetmez..

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/poltergeist-kotu-ruh-poltergeist-4-12027.html[/upto]
[/hide]
Referans URL