Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kaçış Yok (2015) - No Escape - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: John Erick Dowdle

Senaryo: John Erick Dowdle , Drew Dowdle

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Gerilim

IMDB Puanı: 6.8

Vizyon Tarihi: 28 Ağustos 2015 (Türkiye)

Bütçe: $5,000,000 / Hasılat: $26,899,257

Nam-ı Diğer: The Coup



[hakkinda]Bir Amerikalı aile, okyanus ötesinde yeni bir ev satın alır. Henüz yeni evlerine yerleşmenin heyecanını yaşarken bölgede bir askeri darbe gerçekleşir ve yabancıların ilk görüldüğü yerde idam edileceği açıklanır! Şimdi çaresizce kaçıp canlarını kurtarmanın yollarını arayacaklardır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Mert Yıldız : Başından beri aksiyonu hiç durmuyor, bazı sahnelerde gerilim hat safhaya da çıkıyor. İzlenilirse pişman olunmayacak bir film. Hatta izlenmesi gereken bir film.
denisilin : film başladı beş dakika sonra aksiyon da başladı ve bitene kadar durmadı... gözlerinizi ayırmadan izleyeceksiniz emin olun... sağlam film bence muhakkak izleyin!
yuureii : Çok iyi bir film mi; değil. Kötü bir film mi; değil.

Sürprizbozan: GösterEn baştan ailenin kurtulacağını biliyorsunuz, tek merak edilen neler yaşayıp, nasıl kurtulacakları. Kurtulacaklarını bilmek filmin heyecanını yok ediyor, o açıdan senaryo zayıf kalmış. Zaten birkaç yerde ajanın aileyi koruması artık iyice durumu belirginleştiriyor.
Ama sıkılmadan seyredilir.

Fragman



360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/kacis-yok-no-escape-11925.html[/upto]
[/hide]
Referans URL