Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tatil Zamanı (2015) - 360p - 720p - 1080p - m720p - m1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: John Francis Daley , Jonathan M. Goldstein

Senaryo: Jonathan M. Goldstein , John Francis Daley , John Hughes

Ülke: ABD

Tür: Macera , Komedi

IMDB Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 14 Ağustos 2015 (Türkiye)

Bütçe: $31,000,000 / Hasılat: $57,912,039



[hakkinda]Bu kez Griswold’lerin yeni jenerasyonu yollara çıkıyor. "Tatil Zamanı - Vacation" filminin başrollerinde; Ed Helms ve Christina Applegate, yeni bir tatil macerası için aileyi yollara döküyorlar. Jonathan Goldstein ve John Francis Daley, bu filmle ilk kez yönetmen koltuğundalar.

Artık bir yetişkin ve aile babası olan Rusty Griswold (Ed Helms), babasının ayak izlerini takip ederek, karısı Debbie (Christina Applegate) ve iki oğluna tatil sürprizi yapar; Aile, ülkeyi baştan başa turlayarak, Amerika’nın “en gözde aile eğlence parkı” Walley World’e doğru yola çıkarlar. Chevy Chase ve Beverly D’Angelo da, klasik komedi filmleri “Vacation”lardaki Clark ve Ellen Griswold rollerinde tekrar karşımıza çıkıyorlar. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

lobo : seyredilir bu arada tartan prancer gerçekten tuhaf özelliklere sahip bir arabaymış
yengec71 : Film 10 numara çok eğleneceğiniz ve güleceğiniz sahneler var. İzlemeyen çok şey kaçırır bence. ,
Not: Filmin başrolünde araba oynuyor ) Tartan Prencer sevdim bu arabayı
Yorumbaz : Vacation, ilk filmden 32 yıl sonra geçiyor. Chevy Chase'in ailesindeki çocuğun büyüyüp kendi ailesiyle Walley World'e gidişini anlatıyor bu film. Bu filmi şöyle izah edeyeyim; Eğer ilk filmi izlemediyseniz, bu filmi izlerken eğlenir ve sonra unutursunuz. Eğer ilk filmi izlediyseniz, bu filmden nefret eder ve hemen kapatırsınız. Ben bu filmi izlerken ikisini de biraz yaşadım ama film genel itibariyle kötü olsa da o kadar kötü değil.

Bazı sahnelerine güldüm sadece. Ünlü oyuncuların olduğu sahneler oldukça iyiydi.

Ama genel anlamda film kötüydü. Bu filmde Griswold ailesi, birer gıcık kişiymiş gibi hissettiriyorlar kendini, 2 boyutlu zorlama komik karakterler gibi. Orjinal Griswold ailesi, kendilerini gerçek bir aile gibi hissettirmişti.

Ayrıca filmdeki şakaların nereyese yarısı komik değil. Bel altı şakalardan klişe şakalara, film batma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Christina Applegate dışındaki bütün oyunculuklar kötüydü bu arada, söylemeden geçemedim.

Kısacası, Vacation iyi bir komedi filmi mi? Olabilir. Peki iyi bir devam filmi mi? Kesinlikle hayır. Orjinal seriye biraz saygısızlık olmuş bu film. Göz atabilirsiniz ama filmi beğeneceğinizden şüpheliyim açıkçası.

TOPLAM PUAN: 4.5/10

Fragman




360P - 720P - 1080P - M720P - M1080P İNDİR


[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/tatil-zamani-vacation-5-11905.html[/upto]
[/hide]
Referans URL