Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hücre (2000) - The Cell - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Tarsem Singh

Senaryo: Mark Protosevich

Ülke: ABD, Almanya

Tür: Korku , Bilim-Kurgu , Gerilim

IMDB Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 17 Kasım 2000 (Türkiye)

Bütçe: $33,000,000 / Hasılat: $104,155,843

Çekim Yeri: Bakersfield, California, ABD



[hakkinda]Jennifer Lopez, bu muhteşem gerilimde akıl almaz bir yolculuğa çıkıyor. Seri katil Vincent D'Onofrio, son kurbanını öldüremeden komaya girince, bir çocuk terapistinin, onun zihnine girerek, deney aşamasında olan sıradışı bir tedavi yöntemi kullanması gerekir. Katilin zihninde başlayan acımasız av, şimdi onun hayatını da tehdit etmektedir. FBI ajanı Vince Vaughn, terapistin hayatını kurtarabilecek tek kişidir ve bu inanılmaz yolculuğa katılma sırası ondadır![/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

shiyu : Jennifer Lopez'in oynayabildiği kayda değer tek film gibi. Görsellik ve hayal gücü... Mutlaka izlenmeli.
Onur Turan : Jennifer Lopez'in başrolde olmasından ötürü " saçma sapan kötü bir filmdir " ön yargısı ile uzun yıllardır gerek TV'de gerekse de nette karşıma çıktığı halde seyretmeyi hep ertelemiştim. Birçok insanın da aynı sebeple filmden uzaklaştığından eminim.
Popülarite getirmesi açısından Jennifer Lopez dahil edilmiş ama bence ters tepmiş, gerçekten bu film için son derece yanlış ve projeyi baltalayan bir seçim olmuş.

INCEPTION'ın ana temasını oluşturan mevzunun birebir aynısı ile karşılaşıyoruz. (bilinçaltına girilmesi ve bilgi hırsızlığı)
Bilinçaltındaki görüntüler yeterince başarılı, tabloları andıran kareler görülesi güzellikte. THE FALL filminin yönetmeninden geldiğini belli ediyor.
- bu film kesinlikle en az 720p kalitesinde seyredilmeli ki keyfi çıksın -

Sonuç olarak; bilim kurgu ve fantastik tür sevenler için çerezlik güzel bir film bence.
Tam tabiriyle undderrated olduğunu düşünüyorum.
Jennifer Lopez ve Vince Vaughn yerine bu rollere çok daha uygun ve kaliteli oyuncular seçilip, kurgusu üzerinde biraz daha oynansaymış daha ses getiren bir film olabilirdi.
ArsoN : Psikoloji, polisiye ve bilim kurgunun harmanlandığı iyi bir film. J Lo yazınca filme ön yargılı yaklaştım ama hakkını yemeyeyim hem role yakışmış hem de iyi iş çıkarmış. Rüyalar alemi iyi tasarlanmış, cinayetler orjinal ve kurguda eksiklik yok.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/hucre-the-cell-9079.html[/upto]
[/hide]
Referans URL