Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Apollo 18:Ölüm Yolculuğu (2011) - Apollo 18 - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Gonzalo López-Gallego

Senaryo: Brian Miller

Ülke: ABD, Kanada

Tür: Korku , Gizem , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 5.2

Vizyon Tarihi: 01 Eylül 2011 (Belarus)

Bütçe: $5,000,000 / Hasılat: $17,686,929

Çekim Yeri: Vancouver, Britanya Kolumbiyası, Kanada



[hakkinda][b:2888353c87]1970'li yıllarda aydaki çalışmalardan sonra saklanan görüntülerin gün yüzüne çıkması ile birlikte aydaki yaşam belirtileri ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine Nasa'nın bu görüntüleri neden sakladığını araştırmak için bir grup insan olayı araştırır. Olayın hiç de sıradan olmadığı gün geçtikçe anlayacaklardır.

'Bu Evrende Yalnız Değiliz' [/b:2888353c87] [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

panturk : film bir misyon üstlenmiş, izleyiciye bazı sorular soruyor.69 da ve 70 lerde ay a çıkan rusya ve abd neden bu yıllardan sonra bir daha resmi olarak ay yüzeyine iniş yapmadılar? üzerine düşünülmesi lazım bu sorunun.40 yıl önceki imkanlardan çok daha fazlası var ama resmi olarak görünen ay yürüyüşü görüntüsü yok elimizde, tabii bu çıkmadıkları anlamına gelmiyor film de zaten bunu anlatıyor ve bu gizemin üzerine gidiyor
melancolic : Bu film ile ilgili benim en çok ilgimi çeken şey, Apollo 18'in iptal edilmemiş ve gerçekten uzaya gönderilmiş olduğunun üzerinde ısrarla durması...

İşin bence film dışındaki daha da enteresanı NASA'nın işi gücü yokmuş gibi resmi sitesinden bu filmi yalanlama gereği duyması ( http://www.nasa.gov/centers/kennedy/abou...lo_18.html ) ve WWW://LUNARTRUTH.COM sitesindeki (Bu site kapatıldı ancak biraz araştırırsanız buradaki bilgilerin veridiği başka siteler de var.) Top Secret olarak gösterilen belgelerin gerçekliğini inkar edememesi.

Ve tabii ki, halen sorulan bir soru; Madem ki 1969 da bile teknolojin Ay'a adam göndermeye yetiyordu, şimdi niye göndermiyorsun?

Filmin korku unsurlar bir yana koyuyorum. Hatta izlerken aklımdaki soru işaretleriyle, korku kısmını tamamen göz ardı ettim.

Sadece getirdiği bu merak ve soru işaretleri sayesinde benden olumlu oy çıkar bu filme
Phoebus : Bu evrende yalnız değiliz.' Sen bu mottoyla yola çık, ama iddianın arkasında saçmasapan bir şeyle dur. Filmi izleyenler neden bahsettiğimi anlamışlardır. Merak uyandıran bir film olduğuna şüphe yok ancak seyirciyi hayal kırıklığına uğratmaktan öteye gidemiyor ne yazık ki.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/apollo-18olum-yolculugu-apollo-18-2-9093.html[/upto]
[/hide]
Referans URL