Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aramızda Bebek Var (2011) - Un heureux événement - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Rémi Bezançon

Senaryo: Eliette Abecassis , Rémi Bezançon , Vanessa Portal

Ülke: Fransa, Belçika

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 01 Haziran 2012 (Türkiye)

Çekim Yeri: Küba

Nam-ı Diğer: A Happy Event



[hakkinda]Aşk, bağlılık, annelik, fedakarlık üstüne bir film olan A Happy Event, Louise Bourgoin ve Pio Marmaï'yi başrollere taşıyor. Eliette Abecassis'in romanından yönetmen Rémi Bezançon ve Vanessa Portal tarafından uyarlanmış duygu yüklü bir dram. Toronto Film Festivali'nde de gösterilen yapım iki insan arasındaki yoğun bir beraberliğin kişileri nasıl ve nereye kadar değiştirebileceğini sorgulayan bir öykü. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Filmi seyrettikten sonra eğer evliyseniz ve çocuklarınız varsa; evet gerçekten mutlu bir olay diyeceğiniz türden bir film.. Nerdeyse tüm annelerin yaşadıklarını birebir anlatan bu film ailece seyredilmez ama seyredilmesi gereken bir film bana göre..

Sürprizbozan: GösterAh şu kadınlar, iyi ki varsınız ve sizleri seviyoruz...

İyi seyirler..
pacitom : samimi bir film, eşlerin arasında yaşanan bazı sorunlar güzel dile getirilmiş; ancak unutmayalım bir bebek her şeyi unutturur.

Sürprizbozan: Gösterbir bebek daha
TeMpT : Sürprizbozan: Göster"Gizemli bir şekilde geride kalan her zaman hayattır" diye bitiyo da hayat böyle bişey mi ya ..! İşin hiç mi ekonomik tarafı yok ...Daha büyük bir eve geçeriz dediler , hemen geçildi ..şöyle kravatlı deri çanta taşıyanlarınki gibi bir işe girmem lazım denildi hoop hemen öyle bir iş, altına da bir asistant verildi..Ulen daha dün kitapçıda kasiyerdin ne zaman, hangi arada bi şirkete yönetici oldun 9 ayda..! Şimdi büyük çoğunluğun derdi olan geçim sıkıntısı konusunda yönetmeni ,senaristi o kadar kıyak geçiyo bunlara , para var, sağlık var,imkan var ama o kadar nimetten sonra bunların derdine bak..! "Get real , be kardeşim"

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/aramizda-bebek-var-un-heureux-evenement-9095.html[/upto]
[/hide]
Referans URL