Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cennette Beş Dakika (2009) - Five Minutes of Heaven - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Oliver Hirschbiegel

Senaryo: Guy Hibbert

Ülke: İngiltere, İrlanda

Tür: Suç , Dram , Gerilim

IMDB Puanı: 6.7

Vizyon Tarihi: 19 Ocak 2009 (ABD)

Çekim Yeri: County Down, Northern İrlanda, Birleşik Krallık



[hakkinda]Kuzey İrlanda’nın çalkantılarla dolu yakın tarihini incelerken geleceğe doğru uzanan yolun, kendi geçmişiyle yüzleşmekten geçtiğini anlatan film, 1975 yılında Lurgan şehrinde başlıyor.

İngiltere’yle birleşme yanlısı Ulster Gönüllüleri’nden 17 yaşındaki Alistair Little (Liam Neeson), 19 yaşındaki Katolik Jim Griffin’i (Gerard Jordan) öldürür. Jim’in 11 yaşındaki kardeşi Joe Griffin (James Nesbitt) cinayetin tanığıdır. İki hafta sonra Alistair tutuklanarak cezaevine gönderilir.

Aradan 33 yıl geçer. Alistair Little, hapishanede cezasını çekmesine rağmen cinayeti unutamaz. Öldürülen Jim’in kardeşi Joe Griffin de o günün unutmamıştır. O, ağabeyini öldüren kişiyi öldürüp cennete gitmek istemektedir. İkisi yıllar sonra bir televizyon programında karşı karşıya geleceklerdir. Alistair Little, kendisiyle kendi vicdanıyla hesaplaşır. Son anda Joe Griffin vazgeçer. Ağabeyi öldürülen ile katil daha sonra buluşur. Peki ama geçmişleriyle hesaplaşabilecekler mi? [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

godless : Film puanını hakediyor.. Bana göre az daha yüksek olabilir.. Filmden alacağınız tad beklentilerinizle doğru orantılıdır arkadaşlar.. dram filmlerinin insanlar tarafından ağır veya yavaş bulunmasını, vakit varsa izlenilsin denmesini anlayabilmiş değilim.. aksiyon filmi değil bu ona göre izleyiniz.. Konu gayet güzel işlenmiş.. oyunculuklar iyi ..tavsiye ediyorum..
poormf : James Nesbitt'in çok iyi oyun çıkardığı film, öldürülen bir gencin kardeşi ile, öldüren kişinin, bir Tv programına çıkarılmak istenmesi üzerine, geçmişi degiştirmek ellerinde olmadığı için kendi içlerinde ve birbirleriyle yüzleşmesinin hikayesi. Durumdan vazife çıkarmayı erdem sanan, çocuk yaşta "kurtlar vadisi" geçliğinin ne yazık ki değerli insanları öldürerek cinayetlere alet olduğu ülkemizde, özellikle izlenmesi gereken bir film.
8/10
osmandogan : Neeson için izlediğim film beklentilerimi karşılamadı. 0 aksiyon, tam bir hayal kırıklığı...

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/cennette-bes-dakika-five-minutes-of-heaven-9113.html[/upto]
[/hide]
Referans URL