Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çifte Soygun (2011) - Flypaper - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Rob Minkoff

Senaryo: Jon Lucas , Scott Moore

Ülke: Almanya, ABD

Tür: Komedi , Suç , Gizem

IMDB Puanı: 6.4

Vizyon Tarihi: 27 Nisan 2012 (Türkiye)

Bütçe: $5,000,000

Çekim Yeri: Baton Rouge, Louisiana, ABD

Nam-ı Diğer: Untitled Bank Heist Comedy



[hakkinda]Rob Minkoff'un yönettiği komedi-suç filmi ''Çifte Soygun''nda (Flypaper) izleyenler, birbirlerinden habersiz olarak aynı bankayı soymaya çalışan iki grubun hikayesine tanık olacak.

Çıkan çatışma sonrası bankada rehin kalan Tripp Kennedy (Patrick Dempsey), güzel ve akıllı veznedar Kaitlin ile (Ashley Judd) yakınlaşır. Çetelerin biri profesyonellerden, diğeri de şuursuzluk derecesinde amatör olan iki saf adamdan oluşmaktadır. Ancak güvenlik sistemi, gün sonu kilidini devreye sokunca herkes binaya kilitlenir. Gece ilerledikçe şamatalı bir kedi-fare oyunu oynanacaktır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kenny_c : Rezalet bir filmin üzerine bunu izledim ve beni acayip eğlendirdi doğrusu. "katil kim" konulu absürd bir komedi.İzlerken Peter Sellers'ın Murder by Numbers'ı aklıma gelmedi desem yalan olur. Onun günümüzde banka soygununa uyarlanmış halini düşünün. Hiç sıkılmadan eğlenceli vakit geçirebilirsiniz bence.Ama absürd komedi olduğunu aklınızdan çıkarmadan izleyin.
canary : Absürd konulardan hoşlanıyorsanız beğenebileceğiniz bir soygun hikayesi. İki grubun aynı anda bankayı soymaya çalışması tesadüf mü acaba?
Bence idare eder, sıkmaz.
Boreas1955 : Kimin eli kimin cebinde gibi yorumlanacak ancak gerçeğe yakın olmayan bir film.Ben gülemedim o yüzden komedi demek anlamlı değil.Zaman geçirmek için eğlencelik bir film 10/5

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/cifte-soygun-flypaper-9115.html[/upto]
[/hide]
Referans URL