Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Meleklerin Payı (2012) - The Angels' Share - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ken Loach

Senaryo: Paul Laverty

Ülke: İngiltere, Fransa, Belçika, İtalya

Tür: Komedi , Dram

IMDB Puanı: 7.0

Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2012 (Fransa)

Çekim Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık



[hakkinda]Kız arkadaşı Leonie doğum yaptıktan sonra, oğlu Luke'u kucağına alan Robbie, ona kendisiyle aynı kaderi paylaşmayacağının sözünü verir. Zira hapse atılmaktan kıl payı kurtulmuştur ama bir kamu hizmetinde çalışması gerekmektedir. Bu görevi yerine getirirken Rhino, Albert ve Mo ile tanışır; hepsinin ortak noktası ise hüküm giydikleri için iyi bir iş bulmalarının imkansız olduğudur. Sıradaki plan gecikmeden gelir: hayatlarının sonuna kadar onları rahat ettirebilecek bir viski fabrikası soygunu!

Yönetmenliğini Ken Loach'un üstlendiği yapım bir grup serseri arkadaşın acı-tatlı komedi hikayesini anlatıyor. Robbie'nin tasviriyle başlayan film, Loach'un kamerasında takdire şayan bir ustalıkla komik hale getiriyor. Filmin başrollerinde ise Paul Brannigan, John Henshaw ve Gary Maitland yer alıyor. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

cevirimvar : Dedimki kendi kendime bu defa yeni çıkan filmlerden birisini izleyeceğim. Seçimim de altyazı tercümelerini her zaman çok beğendiğim 'kutlay' ın çevirdiği Angels' Share oldu. Kendisine emeği için teşekkür ederim.

Oyunculuklar açısından ortanın üstünde yetenekler barındıran bu filmde (bu oyuncuları kesinlikle takip etmeye karar verdim) her konuya yaşamın içinden ufak dokunuşlar yapılmış. Ancak çok fazla gereksiz, çok dağınık bir senaryosu var. Aradaki gerçekten candan ve güldüren esprileri olmasa ve de insanlığa ve iyiliğe bakışı, belki de izlemeden çoktan silmiştim. Ama şu an itibariyle bu filmi izlediğime gayet memnunum.

İzlemenizi tavsiye ederim.
Furkan0707 : Çok eğlenceli bir film .. Sonlara doğru daha da sürükleyici oluyor ..
Htmakina : Filmde ki Anshtain karakterinin cehaleti süperdi. Konuşmalararın İngilizce olduğunu anlamak için çok çaba sarfettiğimi söylemeliyim. Felaket bir aksandı doğrusu. Konu olarak fena değildi ama mutlaka seyretmeniz gereken filmler arasında değil bana göre..

İyi seyirler..

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/meleklerin-payi-the-angels-share-9165.html[/upto]
[/hide]
Referans URL