Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mutant Günlükleri (2008) - Mutant Chronicles - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Simon Hunter

Senaryo: Philip Eisner

Ülke: ABD, İngiltere

Tür: Aksiyon , Macera , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 5.2

Vizyon Tarihi: 02 Ocak 2009 (Türkiye)

Bütçe: $25,000,000

Çekim Yeri: Bray Studios, Down Place, Oakley Green, Berkshire, İngiltere, Birleşik Krallık

Nam-ı Diğer: Mutant Chronicles



[hakkinda]Buz devrinin sonunda insanları mutantlara çevirmek isteyenler vardır. Kıyametin ardından bir tarafta mutantlara karşı savaşanlar diğer tarafata dini bir grup. Maj Hunter, Necro Mutants adlı yaratıklarla mücadele için uğraşan orduda yer almaktadır. Samuel, ise dini grubun içindeki liderdird. Öte yanda da dünyayı yöneten şirketlerin konsey başkanı olarak bilinen Constantine vardır. Bu karmaşık savaşta herkes kendi payına düşen rolu kusursuz oynamak ister. Film bir oyundan uyarlanmıştır. B-movie konusunda meraklı olanlar için keyifli bir film.

Malkovich ise dünyayı yöneten dev şirketlerin oluşturduğu konseyin başkanı rolünde. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

dopac : Öncelikle film bilimkurgu filmleri açısından berbat ötesi. Film neo nazi mimarisi sitili ile bezenmiş şekilde çekilmiş. Aslında ana konu güzel olmasına karşın senaryo berbat, kurgu çok kötü, yönetmen varmı yokmu pek anlayamadım, oyunculuklar bir kaç kişi haricinde fena değil, efekletler bütçeyi göz önüne aldığımızda oldukça tatminkar ama totalda beş para etmezler.

Eleştirmenin Notu: Filmi devasa bütçeli fimler ile kıyaslamayıp, değişik bir bakış açısından çekilmiş başka bir yapım gözü ile izleyecekseniz sizi tatmin edecek ve keyifle izlemenizi sağlayacaktır yoksa kesinlikle izlenmemesi gereken bir yapım üzülürsünüz. İyi seyirler dilerim.

Not: Biraz ciddi bir değerlendirme olması halinde filmin alabileceği maksimin puan 10/2 ancak olacaktır önemle bol keseden puan dağıtan şahsiyetlere iletilir.
cilician : yaw ben mi başka mutant chronicles seyrettim yoksa benim zevkim gerçekten çok mu farklı anlamadım film o kadar da kötü değildi bırak kötü olmayı bazı sahneleri gerçekten iyiydi bence izlenilirliği o kadar düşük değil tavsiye ederim
steinbeck : Film iyi başlıyor ama o kadar, sonunu getiremiyor. Vasat bir bilimkurgu. Thomas Jane'in oyunu dışında birşey yok. 5.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/mutant-gunlukleri-mutant-chronicles-9207.html[/upto]
[/hide]
Referans URL