Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tres días (2008) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: F. Javier Gutiérrez

Senaryo: F. Javier Gutiérrez , Juan Velarde

Ülke: İspanya

Tür: Suç , Dram , Bilim-Kurgu

IMDB Puanı: 6.1

Vizyon Tarihi: 10 Şubat 2008 (Almanya)

Çekim Yeri: Huelva, Andalucía, İspanya

Nam-ı Diğer: Before the Fall | Three Days



[hakkinda]Dev bir meteor Dünya’ya çarpmak üzere... Gezegene umutsuzluk ve kaos hakim...Ve küçük bir kasaba olan Laguna’nın sakinleri, dehşet içinde haberleri takip etmekte...Kahramanımız Ale yeryüzünde kalan bu son günlerini, içerek ve müzik dinleyerek geçirmeye karar verir. Ama aniden beliren Lucio adlı garip, rahatsız edici bir yabancı, tüm planlarını alt üst eder.
Yeğenlerini bu şüpheli adamdan korumak zorundadır... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Mr_Nobody : Avrupa sinemasında her geçen gün daha önemli projeler üreten İspanyol sinemasının bence son dönem en başarılı filmlerinden birisi bu filmdir. Konu klasik gelebilir belki; dünyanın sonu geldi, 3 gün sonra çarpacak olan meteor dünya üzerindeki hayatı yok edecek. Bu konudan yola çıkılarak bir ailenin kendi içindeki dramını, kopuklukları anlatan izleyiciyi kendi içine alan başarılı bir yapım. Diğer benzer konulu filmlerden farklı olması için filmin ikinci yarısında ortaya çıkan bir karakter eklenmiş. Bu karakter filme biraz daha hareket ve gerilim getiriyor. İzlenmesi gereken filmlerden birisidir bence bu film.
ferador : Gerçekten izlenmesi gereken, çok güzel bir film. Klasik amerikan filmlerinden farklı, kimse dünyayı kurtarmaya çalışmıyor. Oyunculuklar başarılı diyebilirim. Türünü sevmeyenler için ara ara sıkıcı gelebilir. Ben şahsen çok sevdim. 7,5/10
nezikudur : az önce cnbc e de çalışıyordu ordan izledim başını kaçırmıştım, ama sonuna kadar izledim. ilginç bir yapım, izlettiriyor kendini.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/tres-dias-2-9213.html[/upto]
[/hide]
Referans URL