Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yukarıdaki Tehlike (2010) - Skyline - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Colin Strause , Greg Strause

Senaryo: Joshua Cordes , Liam O'Donnell

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Bilim-Kurgu , Gerilim

IMDB Puanı: 4.4

Vizyon Tarihi: 12 Kasım 2010 (Türkiye)

Bütçe: $10,000,000 / Hasılat: $78,693,371

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD



[hakkinda]Jarrod (Eric Balfour), sevgilisi Elaine (Scottie Thompson)ile birlikte, yakın arkadaşı Terry’nin (Donald Faison) doğum gününü kutlamak için Los Angeles’a gider. Gündoğumundan iki saat önce gökyüzünde, bilinmeyen bir kaynaktan gelen kuvvetli ışık belirir. Onlar Terry’nin çatı katındaki evinin penceresinden olanları dehşet içinde izlerken, Los Angeles kentinin gökyüzünü kaplayan uzay gemisi şehirdeki insanları kendine doğru çeker. İşgalci uzaylılar, sahip oldukları teknoloji sayesinde yenilmez gibi görünmektedir. Şimdi hayatta kalanlar, yollarına çıkan bütün insanları yok eden binlerce korkunç yaratıktan kaçmak zorundadır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

emrinho : bilimkurgu filmleri icin mantık sorgulama olaylarına genelde pek girmem ama bu film icin kendimi tutamadım artık.
1)Sürprizbozan: Gösterdısarısı uzaylılarla dolu iken bir binanın tamamen camekan bir katına sığınırsın yoksa dışarıya penceresi olmayan bir odaya yada benzeri bir bodrum katına mı?
2)Sürprizbozan: GösterDışarıda uçarak F-16'larla kapışan uzaylılar için, denizin üzerinde yoklar diyerek tekneyle kaçma fikri sizce nasıl bir fikir?
3)Sürprizbozan: GösterGörüş mesafesinde patlayan bir atom bombasının etkisi nasıl olur?
4)Dünya uzaylı işgali altında iken onların fotoğrafını çekme isteği?(çeken bide gazeteci bile degilse)
5)Sürprizbozan: GösterTekne ile kaçma fikrinden sonra çatıya çıkarak kaçma iç güdüsü?
6)uzaylıların çatıda koskoca duran 3 tane askeri umursamayıp evin içinde saklanan adamı yakalama isteği?
7)üstü açık arabayla arabayla kaçış fikri?
İşte tüm busoruların cevabını merak ediyorsanız tam size göre bir film...
KiRa-X : Görsel bir şölen diyebiliriz kısaca film için.Klişe bir hikayeye sahip ev sahibi biz (aslında USA); uzaylılarda deplasmana gelmişler. Hikaye klişe ama başta görseller olmak üzere işleniş farkı vasattan iyiye çıkarmış filmi. Sonuç olarak görseller başta olmak üzere ilginç işleniş filmi seyredilir kılıyor.
Sonuç olarak finalinde ( ki ne kadar final olduğu tartışılır ) 2. bir film kokusunu verdi.
Sürprizbozan: Göster
Meraklanmadım da değil 2. filmde ne olacak? Hatta gelecek mi 2. film? Baş karakterimiz doğmamış çocuğunu ve karısını kurtalabilecek mi? Yeni vücuduna uygun elbise bulacak mı? ya da ayakkabı? Karısı kocasının yeni vücudunu kabul edecek mi? ya da karakterimizin neden beyni kırmızıydı normal insanların maviydi? dünyayı kurtarmak için sevginin gücümü gerek yoksa?
nonegomania : çok kötü sayılmaz, benim gibi boş vaktiniz bolsa izlerken sıkılmayacağınız bir film olmuş.. 10 üzerinden 6 alır bu film.. başyapıt veya kalburüstü bi film değil, seyrek film izleyenlerdenseniz zaman kaybıdır, kurgusunda bazı pürüzler barındırsa da eğlenceli ve mantıklı bi film.


Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/9243-9243.html[/upto]
[/hide]
Referans URL