Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Zırtapoz (2001) - Zoolander - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ben Stiller

Senaryo: Drake Sather , Ben Stiller , John Hamburg

Ülke: Almanya, ABD

Tür: Komedi

IMDB Puanı: 6.6

Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2001 (Türkiye)

Bütçe: $28,000,000 / Hasılat: $60,780,981

Çekim Yeri: Los Angeles, California, ABD



[hakkinda]Derek Zoolander, yakışıklı ve zeki bir modeldir, magazin dünyasını atlatarak üç yıl üst üste en iyi model seçilerek ününe ün katmıştır. Fakat yani yüzler aranmaya başlanmış ve en iyi modelliği moda dünyasına yeni adım atan Hansel'e kaptırmıştır.

Bu hayal kırıklığını kaldıramayan Derek, zeki olduğunu da ispat etmek ister. Ailesinin yanında iş bulmak ister fakat beceremez, mecburen yine eski hayatına döner fakat bu sefer sadece yakışıklığı ile değil aklı ile de kendini ispatlayabileceğini savunur.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ArsoN : Moda dünyasına çok iyi göndermeler var, ama film daha çok scary movie, naked gun gibi absürd bir yapıda ilerliyor. Bir süre sonra bayat espriler sıkmaya başlayınca bitse de gitsek dedirtiyor. Daha iyi olabilirdi bence; ikilinin en kötü filmi de bu olmuş, yani popüler kültürle bir dalga unsuru var diye bu iyi bir filmdir denemez.
nbalakers : bu iki adamda komedi alanında yetenekli lakin bu tarz sacma absürt filmleri oldukca fazla ve bu filmlerle nasıl popüler olmuslar anlamıyorum .. bosa giden zamanıma yazık kesinlikle(kendi görüsüm) izlenilmemesi gereken 100 film icindedir..
35Smyrna35 : Berbat bi film boşa giden 1 buçuk saat

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/9245-9245.html[/upto]
[/hide]
Referans URL