Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Krigen (2015) - 360p - 720p - 1080p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Tobias Lindholm

Senaryo: Tobias Lindholm

Ülke: Danimarka

Tür: Suç , Dram , Savaş

IMDB Puanı: 7.1

Vizyon Tarihi: 05 Eylül 2015

Nam-ı Diğer: A War



[hakkinda]Afganistan'da görevlendirilen Danimarkalı birlik komutanı Claus M. Pedersen (Pilou Asbæk) geride babalarını özleyen 3 çocuk ve kocası savaştayken günlük işlerini yapmaya çalışan karısı Maria'yı (Tuva Novotny) bırakmıştır. Rutin bir görev sırasında askerleri ağır ateş altına kalır ve Claus onları kurtarabilmek adına -kendisi ve onu bekleyen ailesi adına ağır sonuçları olsa da- bir karar vermek zorundadır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kefirdanesi : Aşağı yukarı tahmin ettiğim çizgide ilerledi ve bitti ama buna rağmen yine de kendini keyifle izleten kaliteli bir yapımdı. Oscar'ı verirler mi, pek emin değilim ama benim için asıl sürpriz kapanış jeneriğinde geldi... Meğerse film Türkiye'de, Konya'da çekilmiş de, haberimiz olmamış! Artık benim ayıbım mı, yoksa ikoncanlardan başını kaldıramayan sevgili medyamızın mı; emin değilim. Adetimdir, özellikle de beğendiğim filmlerin kapanış jeneriği bitene kadar izlerim... Konya'nın valiliğine, belediyesine falan teşekkür edildiğini görünce epey bir şaşırdım doğrusu. Doğru mu görüyorum diye bir daha baktım; doğruymuş! Oyuncuların birçoğu gerçekten Afganistan'da görev yapan askerler olmasına rağmen, demek ki çekim için oraya gitmemiş, bizim Konyamızda halletmişler işi.

Ancak ilginçtir, gün boyu bununla ilgili bir bilgi kırıntısına ulaşmaya çalıştım, Konya Valiliği ve belediyesinin internet sitelerinden; ilaç için olsun bir şey bulamadım. Halbuki Konya için ne de güzel bir fırsatmış. Konya'nın valisi veya belediye başkanı olsaydım, ana sayfadan kaldırmazdım bunun haberini ki, en azından filmle ilgili geniş bilgi arayanlar bir şekilde Konya'yı da tanısınlar. Hem de film tam da Oscar adayı olmuşken!

Ee, ne de olsa burada çekilmiş; bizdendir artık! İzleyin!
Divxteam : Danimarka adına ,En iyi film oskarı için yarışacak. İzleyip göreceğiz

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/krigen-9284.html[/upto]
[/hide]

720P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/krigen-3-9288.html[/upto]
[/hide]

1080P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/krigen-2-9286.html[/upto]
[/hide]
Referans URL