Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The River Murders (2011) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Rich Cowan

Senaryo: Steve Anderson

Ülke: ABD

Tür: Gerilim

IMDB Puanı: 5.2

Vizyon Tarihi: 01 Temmuz 2011 (ABD)

Çekim Yeri: Spokane, Washington, ABD

Nam-ı Diğer: The River Sorrow



[hakkinda]Bir cinayet masası dedektifi olan Jack Verdon (Ray Liotta), bir seri cinayeti soruştururken FBI onun bütün kurbanlara olan yakınlığını ortaya çıakrır ve ana şüpheli haline gelir. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Phoebus : Seyircide yarattığı merak duygusuyla, kendisini sonuna kadar izlettirmeyi başaran bir film. Kurgusu gayet başarılı. Oyuncuların ustalığıyla daha da perçinleniyor bu durum. Süresi de gayet ideal. Herşey olması gerektiği kadar. İzleyiniz...
Htmakina : Filmi izlerken sabırsızlıkla bitmesini bekledim.. Sadece seyretmiş olmak için seyredip sildim filmi.. Bu film hakkında sadece bunları söyleyebilirim..

İyi seyirler..
canary : Dedektif Jack'in geçmişte ilişkiye girdiği bütün kadınlar teker teker öldürülmeye başlanır. Şüpheler ona yönelir ancak asıl katil piyasadadır ve Jack ile ilgili çok fazla şey bilmektedir. Ölümler devam ederse Jack'in çevresinde dişi bir sinek dahi kalmayacaktır.
Bence çok ruhsuz bir filmdi. Finalinde ne olacak diye azıcık merak ettiriyor gerisi fasa fiso. Konusunu anladıktan sonra bide finaline bak sonra gönder gitsin.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/the-river-murders-9299.html[/upto]
[/hide]
Referans URL