Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ölüm Çiftliği (2010) - La meute - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Franck Richard

Senaryo: Franck Richard

Ülke: Fransa, Belçika

Tür: Korku

IMDB Puanı: 4.8

Vizyon Tarihi: 22 Nisan 2011 (Türkiye)

Nam-ı Diğer: The Pack



[hakkinda]Kervan geçmez, ıssız ve karlı bir yerde Charlotte ve Max yol kenarındaki bir restaurantta duraklarlar. Ve tuvaletten geri dönmeyen Max'i aramak için Charlotte hiçbir şeyden habersiz çevreye bakınır. En sonunda vazgeçip dönmeyi düşünür ancak La Spack adlı barmen tarafından engellenir. Charlotte kimsenin geçmedi bu yerde yalnız başına korkunç gerçeklerle karşı karşıya kalır. Av mı olacaktır yoksa? [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

dr. jekyll : Yarısında bıraktığım ender filmlerden biri. Sonunu izleme gereği bile duymadım, konu ve olayların işlenişi o kadar saçma ki, insanda en ufak bir merak uyandırmıyor.
Claire Redfield : Bir filmi yarım bırakmak pek huyum değildir. Hatta filmi sevmesem bile birgün mutlaka tamamlarım ama bu filmin sonunu getirmek için zorladığım halde bir türlü sonuna getiremedim bende pes ettim. O kadar saçma sahneler mevcut ki gerilim denen bir şey yok.. Adını duyan da çok geriliceğiz veya korkucağız felan der yani. Fransızlardan hiç beklemezdim doğrusu... Bir de çok ağır işliyordu. Çok sıkıldım filmde. Hiç tavsiye etmem. Bu filmin yakınından bile geçmeyin bence.
Beklentileri altüst eden bir yapım.
Kısaca 'dandik'.
untitled : Bu filmin nam-ı diğeri "The Pack" dir.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/olum-ciftligi-la-meute-9313.html[/upto]
[/hide]
Referans URL