Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana (2012) - Mirror Mirror - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Tarsem Singh

Senaryo: Marc Klein , Jason Keller , Melisa Wallack

Ülke: ABD

Tür: Macera , Komedi , Dram

IMDB Puanı: 5.6

Vizyon Tarihi: 15 Mart 2012 (Macaristan)

Bütçe: $85,000,000

Çekim Yeri: Montréal, Québec, Kanada

Nam-ı Diğer: The Untitled Snow White Project



[hakkinda]Bu bildiğiniz Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalından biraz farklı, biraz çılgın, biraz masalın söylenmemiş tarafını anlatan bir uyarlama. En son Ölümsüzler ile seyrettiğimiz yönetmen Tarsem Singh'ın son işi olan yapım, kötü niyetli bir cadının (Julia Roberts), güzeller güzeli Pamuk Prensesi (Lily Collins) sürgüne gönderip, krallığın başına geçmesi bol mizahi bir dille aktarılıyor.
Pamuk Prenses, ormanda tanıştığı Yedi Cücelerin yardımıyla tacını geri almayı başarabilecek mi? Peki Kötü Kraliçe Prens Andrew'u (Armie Hammer) kendisine aşık edip, evlenmeyi başarabilecek mi?

Bu farklı uyarlama en çok Julia Roberts'ın mizah yüklü oyunculuğu ile öne çıkıyor... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

ghostmans : Ayna ayna adlı bir filmi Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana diye çevirip vizyona sürüyoruz ya helal olsun bize ne diyeyim
ghostmans : Bu afişteki kişi Pamuk prenses ve yedi cücelerdeki "ayna ayna söyle bana var mı bende güzeli bu dünyada" repliğini söyleyen cadıyı oynayan julia roberts olunca hikayeye bir bakış açım değişiyor bu da filmi farklı bir gözle izleyeceğim anlamına geliyor.Umarım bu filmle çocukluğumuzda güzel anıları olan severek dinlediğimiz ve hemen hemen bütün çocukların şu anda bile bildikleri bir hikayeyi deforme etmezler.(aynı al yazmalım gibi güzel bir filmi diziye çevirip mahfetmeleri gibi)
faralbiy : Grimm's Snow White filmiyle karıştırılan filmGülümseme

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/pamuk-prensesin-maceralari-ayna-ayna-soyle-bana-mirror-mirror-9333.html[/upto]
[/hide]
Referans URL