Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Paranormal Activity 4 (2012) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Henry Joost , Ariel Schulman

Senaryo: Christopher Landon , Chad Feehan , Oren Peli

Ülke: ABD

Tür: Korku

IMDB Puanı: 4.6

Vizyon Tarihi: 19 Ekim 2012 (Türkiye)

Bütçe: $5,000,000 / Hasılat: $142,838,957

Çekim Yeri: Henderson, Nevada, ABD



[hakkinda]Kendine has uslübüyla dikkat çeken ve tüm dünyada azımsanmayacak bir hayran kitlesi yaratan Paranormal Activity serisinin dördüncü filminin yönetmen koltuğunda Ariel Schulman ve Henry Joost oturuyor. Gerilim dozunun her zamanki gibi yüksek olduğu filmde ikinci filmde tanıdığımız Kaite ve Hunter''ın yeni hayatına tanık oluyoruz. Olayların şokunu henüz üzerlerinden atamayan ikili yeni bir eve taşınıp temiz bir sayfa açmak niyedindedir. Ancak lanetli geçmişleri burada da peşlerini bırakmaz. Kaite ve Hunter ile onları ziyaret gelen yeni komşuları evde yaşanan kimi gerçeküstü olaylarla karşı karşıya kalırlar... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kuski : Yönetmen : $$$ Para normal , maksat Activity olsun... demiş filmi çekmiş.
dolantin : Serinin gerilim dozu en düşük filmiydi.
Ezkared : Artık iyice saçmalanan ne ilk Paranormal Activity filminin korku mantığına ne de serinin temel kurgusuna bir katkısı olmayan vasat altı bir film.Zaten P.A serisi filmin geçtiği yerleri ve oyuncu sayısını çoğaltarak kaliteyi yakalayamadı ve üstüne olayları açıklayayım derken iyice saçmalamaya başladı.Aslında artık P.A ismini de kullanmaya gerek yok Manyak Katie nin maceraları ya da Katie nin Musallatları falan gibi isimler daha uygun olacak.

Ekleme:Birde şu işin içine çoluk-çocuk falan karıştırmayın.Bu senaryoda küçük bebelere ve büyüklerin gençlerin korkularını ciddiye almama gibi klasik şeylere ihtiyacı yok.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/paranormal-activity-4-9337.html[/upto]
[/hide]
Referans URL