Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Barış, Aşk Ve Anlaşmazlık (2011) - Peace, Love, & Misunderstanding - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Bruce Beresford

Senaryo: Christina Mengert , Joseph Muszynski

Ülke: ABD

Tür: Komedi , Dram , Müzik, Romantik

IMDB Puanı: 5.9

Vizyon Tarihi: 13 Eylül 2011 (Kanada)

Çekim Yeri: Kerhonkson, New York, ABD

Nam-ı Diğer: Peace, Love and Misunderstanding | Peace, Love, and Misunderstanding



[hakkinda]Manhattan’lı avukat Diane (Catherine Keener), haftasonu tatili için oğlu Jake (Nat Wolff) ve kızı Zoe (Elizabeth Olsen) ile birlikte annesi Grace’in (Jane Fonda) çiftlik evine gider Amacı, çocuklarını hiç görmedikleri anneanneleri ile tanıştırmaktır. Diane de 20 yıldır annesi ile hiç konuşmamıştır İlerlemiş yaşına rağmen tam bir hippi olan Grace, kızı ve torunlarına kucak açar Kırsalda geçirdikleri zaman, Diane ve çocukları için hiç unutamayacakları bir tatil olacaktır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Htmakina : Tanıdık simalar gördükçe film bana sıcak geldi ne bileyim kanım kaynadı işte. Filme sanatsal bakacak olursak oldukça güzel ve ilgi çekiciydi. Ama örf adet felan diyeceksek bize çok ters bunu başta belirtmeliyim. Filmi izlerken hiç sıkılmadığımı ve zamanın güzel geçtiğini söyleyebilirim.

İyi seyirler..
cevirimvar : İzleseniz de olur izlemeseniz de. Film hiçbir şey vermiyor ve aynı zamanda da almıyor. Birazcık hoş vakit geçirtiyor en fazla. Senaryo darmadağın. Zaten enteresan bir tarafı da yok. Ama hippy tarzı yapmacık hayata kısa kısa değinmeler yapıyor. Boş bir film. Hoş bir film. Çok bahsedilecek bir tarafı yok. Kutlay tercümesi çok başarılı. Arkadaşımızın eline emeğine sağlık.

Gelelim incelemesine…

Yönetmen Avustralyalı Bruce Beresford. Zamanında çok başarılı yapımlara imza atmış bir isim. Ama sanırım havlu atmış. Zaten yakında başka bir yapımı da yok. Oyunculuklarda tek kişi farkı dışında pek bir özel durum yok. O tek kişiye en son değineceğim. Jeffrey Dean Morgan çok başarısız film boyunca. İnanılmaz sıradan buldum. Son yıllarda vasat filmlerle yoluna devam ediyor. Dizi oyuncusu olarak daha iyi işler çıkarttığı kesin. Chace Crawford orta seviye filmlerde yer bulmaya devam ediyor ve edecek gibi de görünüyor. Elizabeth Olsen ekranda görmekten hiç keyif almakta zorlandığım isimlerden bir tanesi. Bu da onun ilk filmi. İzlemediğim Martha Marcy May Marlene ile ödülleri toplamıştı. Red Lights'ta yer alara prestij yaptıktan sonra Liberal Arts'ta çok daha iyiydi. Şimdi Kill Your Darlings ile bir adım daha atacak. Very Good Girls de fena bir seçim olmayabilir. Oldboy ise direkt kaçmazlar arasında. Yani Elizabeth Olsen mecburi takipte. Ama her nedense içimden bir ses hala bu kızın yanlış bir seçim olduğunu söylüyor. Olsen öyle ama ekranda görmekten hiç ama hiç haz etmediğim bir isim de varsa o da Catherine Keener. Şu sıralar A Late Quartet ile izleyici önünde. Benim hiç hoşuma gitmese de programı pek yoğun. Sırada onun için Maladies var ama bence direkt geçebilirsiniz. Ama Tom Hanks'li Captain Phillips izlenir. Enough Said bence direkt geçilecek bir diğer filmi. Ama Can a Song Save Your Life? Gerçekten kaçmaz. Yani Keener de mecburi takibimizde. Şimdi bu iki zoraki takibin dışına çıkıp bu filmi film yapan ve tek başına ilgiyi üzerinde toplayan ismi açıklıyorum. Jane Fonda tabi ki. Hem de o yaşına rağmen. Film boyunca bir tek onu izledim desem yeridir. Mükemmel bir performans ve enerji. Bu yıl bomba gibi bir film olma adayı The Butler ile bizi bir defa daha ziyaret edeceği için çok şanslıyız.

Bu film izlenebilir ama izlemeseniz de hiç kayıp olmaz. Saygılarımla…

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/baris-ask-ve-anlasmazlik-peace-love-misunderstanding-9341.html[/upto]
[/hide]
Referans URL