Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Biohazard: Damnation (2012) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Makoto Kamiya

Senaryo: Shotaro Suga

Ülke: Japonya

Tür: Animasyon , Aksiyon , Korku

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 24 Eylül 2012 (Fransa)

Nam-ı Diğer: Resident Evil: Damnation



[hakkinda]ABD ve Rusya'nın ortak yürüttügü operasyonda ABD federal ajanı Leon S. Kennedy Biyo.Organik Silahların araştırılması için Doğu Slav Cumhuriyetine gönderilir. Ardından ABD hükümeti tarafından geri çagırılan Ajan Leon gerçekleri açıga çıkarmak için emirleri yok sayar ve kendisini büyük bir trajedinin ortasında bulur. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Renkli Gazoz : Koleksiyonun eksik parcasını tamamlayalım .. Anime forever
ArsoN : Doksanlı yıllardan beridir oyununu takip eden biriyseniz o kendine has sinematiklerinin bir gün film haline getirilse de izlesek dediğiniz olmuştur. Film işte o güzel animasyonlardan oluşuyor; hikayesi ise tatmin edici ve özellikle sonuna kadar beklememize neden olan boss`lar beklettiğine değiyor.
Animasyon denince üretilenin genellikle komedi olduğunu düşünüyor ve artık değişik bir şeyler izlemek istiyorsanız sizi yeterince doyuracaktır. Grafik ve animasyon kalitesi, aksiyon sahneleri ve diğer R.E serilerine bağlı kalmayan hikayesi ile keyif almanız da olası. Amerika hayranı J.D ve Ada ise seveceğiniz karakterlerin başında geliyor.
dr. jekyll : Görsel açıdan serinin diğre animasyonlarından çok daha başarılı, özellikle bazı sahneleri var ki bilmeyen birine izletseniz gerçek sanır, o derece iyi iş çıkarmışlar.
Senaryo ise Sovyetlerin yıkılışı ile başlayan aşina olduğumuz bir konu üzerinden gidiyor. Bazı yerlerde anlamsız bir Amerikan milliyetçiliği yapılmış olsa da ve genel olarak konuda kimi boşlıuklar olmasına rağmen son derece güzel ve aksiyon dozu yüksek bir yapım.
Sürprizbozan: GösterFilmin sonunda ortaya çıkan yaratıklar bana göre Nemesis'ten bu yana çizilmiş en iyi RE karakterleridir.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/biohazard-damnation-2-9381.html[/upto]
[/hide]
Referans URL