Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Marvel Ultimate Alliance [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: nAKETxr.png?1]

[Resim: NG4ts3k.png]
Marvel Ultimate Alliance [RELOADED] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 4 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Çocukluğumda tüm yaşıtlarım gibi ben de Marvel'in çizgi romanlarını okuyarak ve çizgi filmlerini izleyerek büyüdüm, o çizgi romanlardaki karakterlere özendim ve onlar gibi olmaya çalıştım. Zaten kim çocukluğunda Spider Man, Fantastic 4 ve The Hulk'ın çizgi filmlerini izleyip de onlara özenmemiştir ki? Büyüdükçe ise Marvel evreninin ne kadar geniş bir evren olduğunu ve benim bu evren hakkında bildiklerimin ise anca koca okyanusta küçük bir damla olduğunu anladım. (Evet, sadece Spider Man, Fantastic 4 ve The Hulk'İ biliyordum.) Tabi zamanla aşağİ yukarı tüm Marvel karakterlerini ve hikayelerini öğrendim. Marvel ise gün geçtikçe ününe ün katmaya devam etti ve çizgi romanları teker teker beyaz perdeye uyarlanmaya başladı. Kimi film çok başarılı olurken kimisi ise bekleneni veremedi. Marvel kahramanları artık 2 boyutlu olmaktan kurtulmuş ve beyaz perdeyi keşfetmişlerdi. Tabi bu da yetmedi ve Marvel evrenini kapsayan birçok bilgisayar oyunu yapıldı, ama çoğu oyun sırf reklam amaçlı yapıldığİ için başarılı olamadı, ta ki X-Men Legends gelene kadar... 2004 yılında Raven Software PS2 platformu İçin piyasaya sürdüğu X-Men Legends ile herkesi şaşırttı. Çünkü yıllar boyu FPS oyunları ile tanıdığımız Raven Software karşımıza aksiyon-RPG oyunu ile çıkmıştı, oyun Diablo vari bir oynanışa sahipti ama karakterlerimizin hareketlerini ve dövüşünü biz kontrol ediyorduk. Oyun oldukça tutuldu ve geçtimiz sene ise devam oyunu X-Men Legends: Rise of Apocalpyse piyasaya sürüldü, bu oyunun da ilk oyundan aşağİ kalır yanı yoktu ve sevilip oynandı. Bu iki oyun ile tüm Marvel ve X-Men hayranları mest olmuştu. Bunun ardından geçen sene Raven Software, tüm Marvel evrenini kapsayacak bir oyun üzerinde çalıştıklarını açıkladılar, evet karşınızda Marvel: Ultimate Alliance.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: jWqW2sK.jpg?1]

[Resim: IO97l2e.jpg?1]

[Resim: iYSh7fX.jpg?1]





[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Sistemi: Win2000/WinXP

İşlemci: Intel Pentium IV 2.0 GHz/Athlon 2000 İşlemci 1.6 GHz

RAM: 512 MB

Ekran Kartı: 3D Ekran Kartı ile 128 MB (Nvidia GeForce 7300/ATI Radeon X1300)

HDD: 8 GB

DirectX 9.0c

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Denendi. Oyun çalışıyor.

Eline sağlık.
Ancak oyunu ben pek beğenmedim Böyle bir Temaya böyle baştan savma bir oyun yakışmadı açıkçası ama denenmesi gereken bir oyun diye düşünüyorum zevkler tartışılmaz.


İyi Forumlar.
ne arada indirdin ben bile ilk indirmeye basladım daha yarısında bile değil?
Teşekkürler
(28.01.2014 17:02)Slow DowN® Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ne arada indirdin ben bile ilk indirmeye basladım daha yarısında bile değil?

Saniyede 9MB ile indi Gülümseme))

(28.01.2014 17:02)Slow DowN® Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ne arada indirdin ben bile ilk indirmeye basladım daha yarısında bile değil?

Ayrıca senin bağlantı hızın düştüğü için böyle geri kaldın yoksa sende çoktan indirip oynamıştın adminim Gülümseme)
marvelin oyunlarını severim lego oyunuda güzeldi Gülümseme
Saol kurdum ilk oynuyodum güzelmmiş ama bencede bu isime göre yetersiz
Link yenilermisiniz
Oyun cok lazim link kirik yenilermisiniz.

Falsolu gönderdi.
Lİnk yenilendi iyi oyunlar Süper
Sayfalar: 1 2
Referans URL