Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şahane Misafir (2012) - Magnifica presenza - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ferzan Özpetek

Senaryo: Ferzan Özpetek , Federica Pontremoli

Ülke: İtalya

Tür: Dram

IMDB Puanı: 6.7

Vizyon Tarihi: 06 Nisan 2012 (Türkiye)

Çekim Yeri: Rome, Lazio, İtalya

Nam-ı Diğer: Magnificent Presence



[hakkinda]28 yaşındaki Pietro, Roma’ya yeni gelmiştir ve burada aktör olmaya çalışırken geceleri de pastane şefi olarak çalışmaktadır. Kuzeni Maria’nın evinde misafir olarak kalmaktadır, sonunda tek başına yaşayabileceği bir ev bulur. Pietro bir süre sonra evdeki eşyaların hareket ettiğini farkeder. Çok geçmeden anlar ki bu evde tek başına yaşamamaktadır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

astraltrvlQ : En sonda söyleyeceğimi baştan söyleyeyim, ben filmi beğenmedim. Şimdiye kadar seyrettiğim Özpetek filmleri su gibi akar gider, bittiğinde ince bir sızı bırakırdı içimde. Ama bu film adeta yazın sular çekildiğinde kuruyan derelerin dibinde kalmış küçük bir su birikintisi gibi, hareket dahi etmiyor... Sezen Aksu şarkıları bile kurtaramamış filmi. Kurtarmak şöyle dursun, bazı sahnelerde o kadar sırıtıyor ki şarkılar... Bazı sahnelerin de ruhunu etkilemiş, insanda boş bir beklenti etkisi bırakıyor. Örneğin fonda Sude'nin yer aldığı aldığı travesti terzilerin olduğu sahnede ben şimdi hep birlikte dans etmeye başlayacaklar diye düşündüm. Aslında bu film özgün bestelerle bir müzikal komedi olarak çekilseymiş sanki daha iyi olurmuş gibi geldi bana. Zira şimdiki hali dram desen dram değil, komedi desen hiç değil.

Cem Yılmaz filmde adeta bir misafir gibi, ama şahane mahane değil ne yazık ki. Ben Cem Yılmaz'ın kadroya tamamen Türkiye pazarındaki ticari kaygı ile dahil edildiğini düşünüyorum. Hani "Avrupa'da iş yapmazsa, Cem Yılmaz nasılsa Türkiye'de her şekilde iş yapar" düşüncesi ile. Sadece Türkiye pazarındaki afişlerde Cem Yılmaz'ın öne çıkartılması da bu düşüncemi destekliyor aslında. Medyada bi' dolu haberde onun yüzü suyu hürmetine yapıldı zaten. Bence ne Cem'in filme, ne de filmin Cem'e bir katkısı olmamış.

Filmin bana göre en güzel, en akılda kalan yeri "Böyle kal, uyanma. Uyurken, sırrımsın. Uyanınca gerçek ve herkesin olacaksın." sözlerinin söylendiği sahneydi. Bu sözler bir şaire mi ait? Bilen var mı aranızda? Bir de doktorun adına çok güldüm: Dr. Cuccurullo. Ama hepsi bu işte. Başta da söylediğim gibi, bu sefer olmamış maalesef...
mantunic : Şirin ve bence eğlenceli olan bir film. Görmezseniz öyle aman aman çok şey kaybetmezsiniz. Ancak şu anda vizyonda olan en iyi film olduğunu, gitmeye ve minimum 10tl vermeye değer tek film olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Arkadaşlarınızla hoş vakit geçirmek için birebir. Bugün 5 kişi gittik ve çok güzel vakit geçirdik.

Filmin müzikleri muhteşem, sırf müzikleri için bile izlenir, belirtmeden geçmek ayıp olur dedim

Eh bir de bazı filmler oynayan oyuncuları, yazan senaristleri, yöneten yönetmenleri için izlenmeye değerdir. Ne de olsa bir Ferzan Özpetek filmi. Gitmek görmek lazım
hakanPolat : Filmi dün D-smart'tan izledim. Açıkcası önyargıyla başladığım bir filmdi ama öngörümün aksine büyük keyif aldım. Her bir konuyu tam tadında sunmuş Özpetek. Örneğin Pietro'nun gayliği, (esas) ev halkının çırpınışı. Eğer bir hikaye kaleme almak isterseniz ufkunuzu açacak bir film.

Bu arada her zamanki gibi D-Smart'ın bu tür filmlere gösterdiği önemi eleştirmeden de geçemeyeceğim. Sırf Amerikan Sineması diye abuk sabuk filmleri full hd yayınlarken Şahane Misafir'i düşük görüntü ve ses kalitesinde izlettiler.

Dip not: Bu film türler arası geçişi sıfırlamak için çok ideal. Yani yoğun macera yada yoğun bilikurgudan sonra bir toz Şahane Misafir iyi gider.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/sahane-misafir-magnifica-presenza-2-9399.html[/upto]
[/hide]
Referans URL