Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sahne Ateşi (2005) - Hustle & Flow - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Craig Brewer

Senaryo: Craig Brewer

Ülke: ABD

Tür: Suç , Dram , Müzik

IMDB Puanı: 7.4

Vizyon Tarihi: 09 Aralık 2005 (Türkiye)

Bütçe: $8,000,000 / Hasılat: $22,201,798

Çekim Yeri: Memphis, Tennessee, ABD

Nam-ı Diğer: Hustle & Flow



[hakkinda]Memphis'li bir ?kadın satıcısı' olan Djay'in (Howard), orta yaş krizi yaşamaktadır ve bu dönemde kendine yeni bir uğraş bulur. Djay, çevresindeki insanların da yardımıyla bir hip-hop şarkıcısı olmaya çalışacaktır. Bu iş belki de onun için son bir şanstır, zira 40 yaşına gelmiştir ve yapabileceği başka bir iş de yoktur...[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

asab26 : ben bir rap müzik dinleyicisiyim ve bu film bana ayrı bi hitap ediyor. bugün sanırım 6 yada 7. defa izledim. önceden hep tr dublaj lı cdsini almıştım ve o şekildeki halini izlemiştim. ilk defa orjinal dilinden indirip altyazılı izledim.

bu filmin çevirisini yapan arkadaşa çok teşekkür ederim. özellikle rapin söylediği yerleri çok iyi çevirmiş. anlam kaybı olmamış bu yüzden çeviriyi yapan arkadaşı ayrıca tebrik ediyorum..

benim için çok özel bir film. umarım izleyen arkadaşlar da aynı güzellikde izlerler.

emeği geçen herkese teşekkürler. selametle
McFly : küçük yaşta kurduğu hayalini (rapçi olmak) gerçekleştirmye çalışan bir adamın hikayesi.rap müziğini seven arkdaşlara ayrıca önerilir.
Ducker : İlk olarak çeviriyi yapan arkadaşa teşekkürler, gerçekten filme uygun bir çeviriye imza atmış.Film ise gayet güzeldi özellikle film için kaydedilen parçaları dinlemek keyifliydi.Rap konulu senaryosu olması açısından önyargıya kapılabilirsiniz fakat akıcı ve kendini izlettiriyor.Ludacris'in de oyuncu olarak katıldığı film kendi alanında başarılı yapımlar arasında.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/sahne-atesi-hustle-flow-9401.html[/upto]
[/hide]
Referans URL