Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Bang Bang Club (2010) - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Steven Silver

Senaryo: Greg Marinovich , João Silva , Steven Silver

Ülke: Kanada, Güney Afrika

Tür: Dram

IMDB Puanı: 7.0

Vizyon Tarihi: 15 Eylül 2010 (Kanada)

Çekim Yeri: Johannesburg, Gauteng, Güney Afrika



[hakkinda]Dört savaş fotoğrafçısının gerçek hikayesi… Greg Marinovich (Ryan Phillippe), Joao Silva (Neels Van Jaarsveld), Kevin Carter (Taylor Kitsch) ve Ken Oosterbroek (Frank Rautenbach) 90'ların hemen başında Güney Afrika'ya gider. Irk ayrımcılığının hüküm sürdüğü, vahşet ve şiddet dolu bu topraklarda ilk defa özgür bir seçim yapılacaktır. Dört savaş fotoğrafçısı, bu kritik dönemde hayatlarını tehlikeye atarak dünyaya gerçekleri duyurmaya çalışır... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

steinbeck : Savaş gazeteciliği, savaş fotoğrafçılığına dair bir yapım. Özellikle, savaşta bir çocuuğun başında bekleyen akbabayla çocuğu fotoğraflayan ve bunla Pulitzer ödülü kazanan, ancak, gazetecilerin de bir akbaba olduğuna dair şüpheler barındıran bir film. Belki de her meslek gibi bir hırs mesleğidir gazetecilik ve çok fazla üzerinde durulan fikir özgürlüğü maskesi arkasında her zaman beyaz, kibirli Batı basınını da akla getirmekte. Bir yanda savaş ortasında fotoğraf çekerken ölmek de var, ama sonuçta para için yapılan, ödül için kıvranan fotoğrafçılar da filmde işlenmekte. Fena değil. 6.
abdullaharif : Filmde tek sevmediğim şey İngiliz aksanı oldu. Tavsiye ederim. Ayrıca yaşanmış bir hikaye olması filmi daha da inandırıcı kılıyor. 8 puan.
jokerci31 : Konu mükemmel, senaryo klişelerle dolu. Güzelim konuyu berbat etmişler.. bu kadar klişeyi birden nasıl barındırabilir bir film ya? replikleri 10-15 saniye önce kestirebiliyorsunuz sonuna doğru artık sinirlenip kapattım. Güzelim konu katliama uğramış.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/the-bang-bang-club-9411.html[/upto]
[/hide]
Referans URL