Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Şeref Madalyası (2012) - Act of Valor - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Mike McCoy , Scott Waugh

Senaryo: Kurt Johnstad

Ülke: ABD

Tür: Aksiyon , Macera , Dram

IMDB Puanı: 6.5

Vizyon Tarihi: 07 Şubat 2012 (ABD)

Bütçe: $12,000,000 / Hasılat: $82,497,035

Çekim Yeri: Filipinler

Nam-ı Diğer: I Am That Man | The Only Easy Day Was Yesterday



[hakkinda]Kaçırılan bir CIA ajanının peşindeki bir operasyonun sonunda keşfedilen dünyamız için büyük bir tehlikenin varlığı Navy SEAL'in iyi yetiştirilmiş, yetenekli takımını acilen yürekleri yerinden oynatan, tehlikelerle dolu ve sonucu tüm dünyanın can güvenliğini etkileyecek gizli bir operasyon yapmaya zorunlu kılar. Act of Valor baş döndüren dövüş sahneleri, en yeni savaş alanı teknolojisi ve heyecan verici aksiyonu ile macera tutkunları için geliyor... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

maydorra : Yüksek teknoloji silahlar ve ekipmanlar ile donatılmış, attığını vuran Amerikan askerlerinin, özgürlükleri ve vatanları için mücadele veren direnişçi Müslümanları durdurabilmek adına, kadın,erkek, ırk, din, dil ayrımı gözetmeksizin yaptıkları katliamları ve de nasıl yüce birer kahraman olduklarını anlatan bir başyapıt(!)
proxy1 : Son sistem teknoloji ve silahlarla donatılmış vatanperver amarigalı conilere, tenekeden barakalarda sadece kalaşnikof tüfeklerle karşı koymaya çalışan, zavallı apoçilerin(!) mücadelesi.
Conilerin ne gibi teçhizat kullandıklarının bir örneğini görmek mümkün.
Htmakina : Öncelikle çeviri için teşekkür etmek istiyorum..

Film yorumuma gelince aşağıda verdiğim spolier filmi izlememiş olan üyelerimiz okumasın rica ediyorum.. Film bildiğiniz teknoloji kullanılarak hazırlanmış bir savaş oyununun kamera önüne geçirilmesinden başka bir şey değil.. Bu filmi strateji oyunlarını severek oynayan herkez sevecektir.. Veya teknolojik silahlarla donatılmış askerlerin ülkelerini savunmak için verdiği mücadeleleri anlatan filmleri sevenler de sevecektir.. Bu filmde de her zaman olduğu gibi çok yüksek dozajda Amerika propogandası yapılmakta ve benim ülkeme giren, nerdeyse her müslüman bir teröristtir yaftası yapıştırılmaktadır.. İşte bu yüzden de benim gibi düşünen bazılarımız da bu filmden ne kadar teknolojik olsada hoşlanmayacaklardır.. Çok kısa zamanda bir gece yarısı bu filme 13+ konularak herhangi bir televizyon kanalında izlemeniz mümkün olacaktır diye eklemeden geçemiyorum..

İyi seyirler..

Sürprizbozan: GösterBu filmde dikkatimi çekenlerden bir taneside kendi yaptıkları filmde kendi oyunlarını alenen sergileme hatasına düşmeleridir ki, bu beni gerçekten şaşırtmıştır.. Müslümanları kandırarak bellerine misket bombaları bağlayan ve cennette ailenize kavuşacaksınız diye kandıran kişiler yahudidir.. Hayret burayı nasıl atlamışlar.. Bütün foyalarını sermişler ortaya..

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/seref-madalyasi-act-of-valor-2-9417.html[/upto]
[/hide]
Referans URL