Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sessiz Tepe: Karabasan 3D (2012) - Silent Hill: Revelation 3D - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Michael J. Bassett

Senaryo: Michael J. Bassett , Laurent Hadida

Ülke: Fransa, Kanada

Tür: Macera , Dram , Korku

IMDB Puanı: 5.0

Vizyon Tarihi: 09 Kasım 2012 (Türkiye)

Bütçe: $20,000,000 / Hasılat: $52,302,796

Çekim Yeri: Kanada

Nam-ı Diğer: Silent Hill: Revelation 3D | Silent Hill 2



[hakkinda]Heather Mason ve babası yıllarca tehlikeli güçlerden bir adım ötede Heather'ın tam olarak anlamadığı bir kaçak hayatı yaşamaktadırlar. Heather, 18. yaş gününün arifesinde korku dolu rüyalar görmeye başlar ve babası ortadan kaybolur. Heather artık düşündüğü kişi olmadığını anlamaya başlar. Revelation, Heather'ı şeytani bir dünyanın derinliklerine çekecek ve Silent Hill'in sonsuzluğuna hapsetmeye çalışacak. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

dr. jekyll : Resident Evil: Afterlife'ın yapımcılığını yapan ekip, SH 3D'nin de yapımcılığını üstlenmiş. Bu açıdan filmden umudu kestim. Belli ki SH ruhuna ters, aksiyon ve görsel efekt ağırlıklı bir yapım gelmekte. 3D oluşu da bunun en büyük işareti. Müzikleri yapması için de (Akira Yamaoka varken) gider elektronik müzik yapan bir grupla anlaşırlar, oldu bitti.
Umarın ben yanılırım ve ortaya SH ruhuna yakışır, buram buram kasvet, yalnızlık ve korku kokan bir film çıkar.

İzledikten Sonra Gelen Düzenleme : Tam bir fiyasko... İlk yapım bundan çok daha derli toplu ve oyuna sadık bir havadaydı, bu ise tam anlamıyla çorba olmuş. Bir kaç nüans dışında oyunla uzaktan yakından ilgisi yok, güzel olan tek şey atmosfer ve görsel efektlerdi.
Oyuncular ise bildiğin mankenden evrilme, son derece yapay tipler; hal ve hareketler o kadar abartılı ki resmen bir yerden sonra sinir bozuyor.
Yalnız hakkını verelim; kızın babası rolündeki (ilk filmden tanıdığımız) abi (adını bilmiyorum) gerçek bir oyuncu; o kadar dandik oyuncunun arasında elmas gibi parlıyor.

*** Çok Düşük Miktarda Spoiler İçerebilir ***
Koskoca Pyramid Head'i resmen kızın bodyguardı yapmışlar, koruyucu melek misali oradan oraya koşturuyor.
Filmdeki en büyük zırvalık ise, kızı bulması için şehire yollanan oğlanın facebook'tan ve sevdiği gruplardan bahsetmesi, kıza bununla ilgili sorular sorması. Sen karanlığın içinde doğup büyü, gerçek dünyadan tamamen uzakta, envai çeşit yaratıkla birlikte yaşa; sonra dışarı çıkar çıkmaz "facebook adresin var mı ehehe" diye sırıta sırıta ortalarda gezin... Ben böyle saçmalık görmedim.
*** Çok Düşük Miktarda Spoiler İçerebilir ***

Özetle olmamış, ha eğer bu bir oyun uyarlaması olmasa idi kendi başına başarılı bir film sayılabilirdi; ama şu haliyle Silent Hill'in adını kullanmaktan başka bir iş yapmıyor.
Aşağıdaki yorumlarda bir arkadaş değinmişti, bunu izleyeceğinize açın oyunu oynayın diye, hakikaten doğru demiş.
Saygılar.
darkocu : Gençler gerçekten hiçbir şeyden haberinizin olmadığı filmleri gitmeyin biraz araştırın konuyu bilmiyorsanız gitmeyin size zorla gidin diyen mi va sen gidiyorsun bilmediğin korku filmlerinden zevk almaya çalışıyorsun.
Ben Silent Hill tüm serisini oynadım fanıyım ona rağmen filmi anlamakta inanılmaz zorlandım filmde çok farklı mesajlar var sadece oyun uyarlaması değil günümüzün gerçek yüzünü anlatıyor bu benim dediklerimi anlayanın sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Millet gidip Resident Evil serisi için filmi izleyip filmin hayranı oluyor. Silent Hill de gerçekten çok şey var siradan bir korku filmi değil!!!!!!
fckn5 : ilk filmden bu yana 6yil gecti ama hala ses seda yok, gosterim tarihi subat 2012 yaziyo ama ortalikta film fln yok!
2000li yillarin basinda oynamistim oyunu introda calan parca hala kulaklarimda ne zaman dinlesem urperiyorum ..
Guzel gunlerdi ...

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/sessiz-tepe-karabasan-3d-silent-hill-revelation-3d-9425.html[/upto]
[/hide]
Referans URL