Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Teksas Ölüm Tarlası (2011) - Texas Killing Fields - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Ami Canaan Mann

Senaryo: Don Ferrarone

Ülke: ABD

Tür: Suç , Dram , Tarihi

IMDB Puanı: 5.7

Vizyon Tarihi: 09 Eylül 2011 (İtalya)

Çekim Yeri: Amite, Louisiana, ABD

Nam-ı Diğer: The Fields | The Texas Killing Fields



[hakkinda]Texas eyaletinde yerel polis dedektiflerinden Mike Souder ve New York'tan gelen ortağı Brian Heigh, kadın kurbanlarının bedenlerini çalılıklara atan bir seri katilin izini sürerler. Fakat kadın bedenine takıntılı bu seri katil bir anda yön değiştirir ve bu sefer kendisini izleyen polisleri hedef alır. Her cinayet mahallinde kendisinden bir iz bırakır ama dedektiflerden hep bir adım önde olmayı da başarır. Kasaba sakinlerinden Anne Sliger kaçırılınca, iki dedektif küçük kızı öldürmeden önce zamana karşı yarışacaktır.

Senaryosunu Don Ferrarone'nin yazdığı ve yönetmenliğini Ami Canaan Mann'ın üstlendiği aksiyon-gerilim filmin başrollerini Sam Worthington ve Jeffrey Dean Morgan paylaşıyor. ABD'de ekim ayında vizyona giren filmin Türkiye gösterim tarihi ise 30 Mart 2012... [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

kaanressam23 : - gerçek bir olaydan kurgulandığı için yapımcılar fazla fantazi yapamamışlar tabiiki..

- gerçek bir olaydan yola çıkarak çekilen bu film sırf bu yüzdende olsa seyredilmeyi hakediyor...
canary : kujo77 nin söylediklerine aynen katılıyorum. Ayrıca film suçlu kaynıyor, kimlerin suçlu olduğunu biliyorsun ama hangi suçu işlediklerini ve nedenini bilemiyorsun. Film bir sonuca ulaşmak için çekilmemiş sadece kendi yaşam şekillerinden kesitler sunmuşlar, bazı bölgelerde insanlar böyle yaşıyor diye. Gereksiz yaşam toplulukları ve kötü bir film.
Lestat de Lioncourt : Mantık hataları ile dolu zincirsiz bir seri katilcilik filmi daha. Sam Worthington ve Jeffrey Dean Morgan'ın böyle harcanması üzücü oldu.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/teksas-olum-tarlasi-texas-killing-fields-9433.html[/upto]
[/hide]
Referans URL